El diumenge 27 de novembre, el celler Empordàlia celebrarà la seva festa de l’oli, la tradicional Festa d’Empordàlia, un moment per agrair la fidelitat als seus clients, socis i treballadors. La festa tindrà lloc de 10 a 14 hores a l’exterior de l'agrobotiga de Vilajuïga, una celebració oberta a tothom que té l’objectiu d’atreure l’atenció sobre el món de l’oli.
Durant la festa, es farà la presentació de l''Oli de Pau', i es podrà tastar i comprar l'oli nou; fer una ruta gratuïta per les oliveres centenàries i visitar el celler d’Empordàlia a Pau per veure el molí d’Oli de Pau; ballar amb la música en directe de Blue Duck, un grup de versions de Rock que recorda des dels hits més clàssics dels 50 fins ara; gaudir d’un esmorzar maridat amb vins d’Empordàlia per només 3€, que inclou una copa serigrafiada del celler de regal; compartir el fi de festa amb els Gegants de Roses; i, com a novetat, hi haurà una zona infantil amb piscina de boles, inflable, jocs de fusta i pintacares.
Cada any, pel pont de la puríssima, és habitual que els clients més fidels d’Empordàlia es desplacin fins al celler a buscar el nou Oli de Pau. Aquest fet, va ser un dels motius que va impulsar a organitzar una festa que servís, per una banda, per presentar la nova producció de l’Oli de Pau en exclusiva als clients més fidels i, de l’altra, per agrair aquesta fidelitat d’una manera més especial i posant en valor la cultura de l’oli, per la qual cada vegada el consumidor és més sensible. Amb el temps, la celebració s’ha convertit en una festa anual oberta a tothom on participar d’una jornada de portes obertes per conèixer el celler.
El celler Empordàlia
Situat a Pau i Vilajuïga, Empordàlia és la unió de petits agricultors de l'Empordà que han estat treballant la terra durant moltes generacions i que han creado un nou concepte per valoritzar els productes de la regió i la seva gastronomia. Els vins que s'elaboren al celler i l'Oli de Pau, elaborats amb varietats autòctones, reflecteixen el caràcter de l'Empordà.
El celler disposa de dus agrobotigues on es poden trobar els seus productes, així com altres productes gastronòmics amb segell empordanès.
L’Agrícola de Llorenç del Penedès celebrarà la Festa de la Verema 2023 el proper dissabte 30 de setembre a partir de les 18h, i s’allargarà...
Els vins i caves de l’Agrícola de Llorenç del Penedés han obtingut nous reconeixements a nivell internacional, afiançant els èxits obtinguts...
Cellers Domenys ha presentat avui al seu celler modernista de Rocafort de Queralt la nova Fundació Domenys. La Fundació iniciarà els propers mesos...
Santa Coloma de Queralt ha celebrat la Sega del Blat de Mestral 2023, una jornada que organitza la cooperativa Coperal i que ha servit per fer palesa...
Les cooperatives Falset Marçà, Agrícola de Cabacés i Vinícola del Priorat presenten, avui, un ambiciós projecte de cooperació comarcal....
El soci i president de la Cooperativa de Gandesa, Pere Bové, ha estat elegit com a president de la Denominació d'Origen Terra Alta per als propers...
El grup Castell d’Or, una referència destacada en l’elaboració de caves d’alta qualitat, ha obtingut un reconeixement significatiu...
Des de l’Alt Camp es proposen visites i experiències turístiques amb productes de proximitat i en un entorn de paisatge mediterrani, agrícola i...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h