El diumenge 27 de novembre, el celler Empordàlia celebrarà la seva festa de l’oli, la tradicional Festa d’Empordàlia, un moment per agrair la fidelitat als seus clients, socis i treballadors. La festa tindrà lloc de 10 a 14 hores a l’exterior de l'agrobotiga de Vilajuïga, una celebració oberta a tothom que té l’objectiu d’atreure l’atenció sobre el món de l’oli.
Durant la festa, es farà la presentació de l''Oli de Pau', i es podrà tastar i comprar l'oli nou; fer una ruta gratuïta per les oliveres centenàries i visitar el celler d’Empordàlia a Pau per veure el molí d’Oli de Pau; ballar amb la música en directe de Blue Duck, un grup de versions de Rock que recorda des dels hits més clàssics dels 50 fins ara; gaudir d’un esmorzar maridat amb vins d’Empordàlia per només 3€, que inclou una copa serigrafiada del celler de regal; compartir el fi de festa amb els Gegants de Roses; i, com a novetat, hi haurà una zona infantil amb piscina de boles, inflable, jocs de fusta i pintacares.
Cada any, pel pont de la puríssima, és habitual que els clients més fidels d’Empordàlia es desplacin fins al celler a buscar el nou Oli de Pau. Aquest fet, va ser un dels motius que va impulsar a organitzar una festa que servís, per una banda, per presentar la nova producció de l’Oli de Pau en exclusiva als clients més fidels i, de l’altra, per agrair aquesta fidelitat d’una manera més especial i posant en valor la cultura de l’oli, per la qual cada vegada el consumidor és més sensible. Amb el temps, la celebració s’ha convertit en una festa anual oberta a tothom on participar d’una jornada de portes obertes per conèixer el celler.
El celler Empordàlia
Situat a Pau i Vilajuïga, Empordàlia és la unió de petits agricultors de l'Empordà que han estat treballant la terra durant moltes generacions i que han creado un nou concepte per valoritzar els productes de la regió i la seva gastronomia. Els vins que s'elaboren al celler i l'Oli de Pau, elaborats amb varietats autòctones, reflecteixen el caràcter de l'Empordà.
El celler disposa de dus agrobotigues on es poden trobar els seus productes, així com altres productes gastronòmics amb segell empordanès.
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
La Cooperativa Agrícola del Prat estrena un segell de qualitat per comercialitzar els seus calçots. Es tracta d’una estratègia per posicionar i...
L'oli d'oliva verge extra ecològic 'Baronia de Cabacés', de la cooperativa Agrícola de Cabacés, es posiciona entre els TOP 10 de la categoria...
La Cooperativa de Gandesa, setena meravella de Catalunya, va rebre l'any 2023 un 20% més de visitants que l'any 2022 (un 30% més que el 2021) i...
El Master of Wine i crític internacional de vi Tim Atkins ha estat present a la fira Barcelona Wine Week edició 2024 on ha presentat el seu...
Castell d’Or ha presentat una renovació completa de tota la gamma de vins 'Castell d’Or' durant la Barcelona Wine Week. El grup ha apostat...
El saló de referència del vi de qualitat de l’Estat torna a Barcelona amb més de 850 cellers inscrits i 70 Denominacions d’Origen. Pel que...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h