Carregant web FCAC

'‘Vins de Postal' al top de la Guia de Vins

05/12/2022

El Celler Cooperatiu d’Espolla ha guanyat els premis al Millor Vi Blanc de Catalunya i Millor Vi de Carinyena Blanca pel seu Vi de Postal 'La Creu' 2018. Més d’un miler de vins han participat a l’edició 2023 de la Guia de Vins de Catalunya.

Els Vins de Postal posen en valor el treball dels socis a les finques i són un reconeixement a les varietats que han configurat el paisatge dels municipis on la cooperativa té vinyes. De cada vi, es fan tirades molt limitades que no arriben al miler d’ampolles.  

'La Creu' 2018 és un monovarietal de carinyena blanca. Prové d’una finca situada a 2 km del poble d’Espolla que porten els germans Jaume i Joan Calverol de Can Brusi. Les vinyes es van plantar l’any 1950 a uns 240 metres d’alçada i la criança del vi es fa en botes velles de cinquè ús, amb tap de suro procedent d’un bosc d’alzina surera de l’Albera.

Font: Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC)
Altres notícies
06.06.2023

40 anys de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya

06/2023

El 9 de març de 1983, amb l’aprovació de la Llei de cooperatives de Catalunya, la Federació es va convertir en una entitat a l’empara de la...

06.06.2023

Parlem de cooperativisme amb Roger Torrent

06/2023

El consell rector de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya també s’ha reunit amb el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent,...

06.06.2023

Parlem de sequera amb Teresa Jordà

06/2023

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ha reclamat al Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural suport per al camp...

05.06.2023

La fauna o la vida

06/2023

La presència de fauna salvatge a l’agricultura és un problema comú que afecta moltes zones de Catalunya, així com de la resta de l’Estat i...

05.06.2023

Sense aigua, no hi ha aliments

06/2023

Des de fa dos anys, Catalunya es troba immersa en una situació de sequera molt greu. Tot i això, no ha estat fins a l’octubre de 2021 quan s’ha...

05.06.2023

“L’alimentació representa un terç del consum”

06/2023

Francesc Reguant té una dilatada trajectòria vinculada al mon de l’agroalimentació. Com a Director d’Administració i Sistemes d’Informació...

05.06.2023

Bioeconomia i digitalització a les cooperatives

06/2023

La innovació ha de ser un procés continu dins les organitzacions, ja que és una eina per trobar noves vies i fer aflorar oportunitats davant...

05.06.2023

Camins Km0 a l'Alt Camp

06/2023

Des de l’Alt Camp es proposen visites i experiències turístiques amb productes de proximitat i en un entorn de paisatge mediterrani, agrícola i...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya