Carregant web FCAC

KYLATT, música i gastronomia en format "Premium"

05/12/2022

Fruits de Ponent ha presentat l’oli d’oliva verge extra de Selecció Especial 'KYLATT' 2022-2023, del Molí d’Alcanó. L’acte, que va fusionar la música i la gastronomia en un entorn d’essència mediterrània, va comptar amb més d’un centenar d’assistents i la presència del compositor musical Miqui Puig i el xef amb estrella Michelin Oriol Ivern.

Ivern i Puig van mantenir un diàleg, moderat per la periodista i escriptora Joana Bonet, sobre la fusió de les dues arts. Al llarg de la conversa es va explicar com aquest oli ha inspirat els dos artistes, que van remarcar que és el reflex de “l’artesania de la terra”.

El show gastromusical va acabar amb el tast de tres tapes elaborades en exclusiva per Ivern: carxofes amb pil-pil d’anxoves i caviar, molls amb maionesa de mol·luscs i llaminadures de 'KYLATT'. Mentrestant sonava la música de la playlist de Spotify KYLATT Golden Hour confeccionada per Puig, que està inspirada en l’oli i barreja estils com pop, soul, trap o alguns clàssics.

'KYLATT' és un oli elaborat a partir d’olives arbequines de camps especialment seleccionats. Les olives, recol·lectades a principi d’octubre i a l’albada per conservar la seva frescor, són premsades en fred tant bon punt s’acaben de collir.

El resultat del procés és un OOVE amb aromes d’herba tallada, notes d’ametlló, fonoll i nou verda. El packaging, reconegut amb diferents premis, és el colofó que converteix aquest producte en un excel·lent regal per aquestes festes.

Font: Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC)
Altres notícies
08.10.2024

Els vins de cooperativa premiats a totes les categories dels Premis Vinari

08/10/2024

Els cellers cooperatius han obtingut un total de 32 medalles (2 Vinari Gran Or, 11 Vinari d'Or i 19 Vinari de Plata) i el Premi Vinari al Millor...

16.08.2024

Mousse de paraguaià

16/08/2024

Nova recepta fàcil i senzilla. Conquista el teu paladar i els teus convidats amb aquesta mousse de paraguaià. Comencem? Ingredients per a 4...

01.08.2024

Pastís de nectarines

01/08/2024

Tens un dinar amb els amics o la família i no saps que portar? Et proposem aquest pastís de nectarina i segur que triomfaràs....

20.06.2024

Dos vins joves de cooperativa, Gran Or als Premis Vinari

20/06/2024

La 12a edició dels Premis Vinari dels vins catalans ja té medaller per als vins joves. Un any més, trobem vins de cellers cooperatius a la llista...

03.06.2024

Què és un vi blanc de negres?

03/06/2024

Moltes persones pensen que el color del vi depèn de la varietat de raïm amb què s’elabora, però no és així. Si agafem raïms de diferents...

03.06.2024

20 propostes al nou Govern català

06/2024

Les setmanes prèvies a les Eleccions al Parlament de Catalunya del 12 de maig, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) va...

03.06.2024

Un nou impuls a les cooperatives

06/2024

Des de fa més de 20 anys, la intercooperació és un dels principals eixos de treball de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya. Una...

03.06.2024

Fer cava en temps de sequera

06/2024

La sequera persistent que patim a Catalunya, i en particular a la regió del Cava, ha plantejat desafiaments significatius per al sector...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya