Fruits de Ponent ha presentat l’oli d’oliva verge extra de Selecció Especial 'KYLATT' 2022-2023, del Molí d’Alcanó. L’acte, que va fusionar la música i la gastronomia en un entorn d’essència mediterrània, va comptar amb més d’un centenar d’assistents i la presència del compositor musical Miqui Puig i el xef amb estrella Michelin Oriol Ivern.
Ivern i Puig van mantenir un diàleg, moderat per la periodista i escriptora Joana Bonet, sobre la fusió de les dues arts. Al llarg de la conversa es va explicar com aquest oli ha inspirat els dos artistes, que van remarcar que és el reflex de “l’artesania de la terra”.
El show gastromusical va acabar amb el tast de tres tapes elaborades en exclusiva per Ivern: carxofes amb pil-pil d’anxoves i caviar, molls amb maionesa de mol·luscs i llaminadures de 'KYLATT'. Mentrestant sonava la música de la playlist de Spotify KYLATT Golden Hour confeccionada per Puig, que està inspirada en l’oli i barreja estils com pop, soul, trap o alguns clàssics.
'KYLATT' és un oli elaborat a partir d’olives arbequines de camps especialment seleccionats. Les olives, recol·lectades a principi d’octubre i a l’albada per conservar la seva frescor, són premsades en fred tant bon punt s’acaben de collir.
El resultat del procés és un OOVE amb aromes d’herba tallada, notes d’ametlló, fonoll i nou verda. El packaging, reconegut amb diferents premis, és el colofó que converteix aquest producte en un excel·lent regal per aquestes festes.
El 9 de març de 1983, amb l’aprovació de la Llei de cooperatives de Catalunya, la Federació es va convertir en una entitat a l’empara de la...
El consell rector de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya també s’ha reunit amb el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent,...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ha reclamat al Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural suport per al camp...
La presència de fauna salvatge a l’agricultura és un problema comú que afecta moltes zones de Catalunya, així com de la resta de l’Estat i...
Des de fa dos anys, Catalunya es troba immersa en una situació de sequera molt greu. Tot i això, no ha estat fins a l’octubre de 2021 quan s’ha...
Francesc Reguant té una dilatada trajectòria vinculada al mon de l’agroalimentació. Com a Director d’Administració i Sistemes d’Informació...
La innovació ha de ser un procés continu dins les organitzacions, ja que és una eina per trobar noves vies i fer aflorar oportunitats davant...
Des de l’Alt Camp es proposen visites i experiències turístiques amb productes de proximitat i en un entorn de paisatge mediterrani, agrícola i...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h