Carregant web FCAC

KYLATT, música i gastronomia en format "Premium"

05/12/2022

Fruits de Ponent ha presentat l’oli d’oliva verge extra de Selecció Especial 'KYLATT' 2022-2023, del Molí d’Alcanó. L’acte, que va fusionar la música i la gastronomia en un entorn d’essència mediterrània, va comptar amb més d’un centenar d’assistents i la presència del compositor musical Miqui Puig i el xef amb estrella Michelin Oriol Ivern.

Ivern i Puig van mantenir un diàleg, moderat per la periodista i escriptora Joana Bonet, sobre la fusió de les dues arts. Al llarg de la conversa es va explicar com aquest oli ha inspirat els dos artistes, que van remarcar que és el reflex de “l’artesania de la terra”.

El show gastromusical va acabar amb el tast de tres tapes elaborades en exclusiva per Ivern: carxofes amb pil-pil d’anxoves i caviar, molls amb maionesa de mol·luscs i llaminadures de 'KYLATT'. Mentrestant sonava la música de la playlist de Spotify KYLATT Golden Hour confeccionada per Puig, que està inspirada en l’oli i barreja estils com pop, soul, trap o alguns clàssics.

'KYLATT' és un oli elaborat a partir d’olives arbequines de camps especialment seleccionats. Les olives, recol·lectades a principi d’octubre i a l’albada per conservar la seva frescor, són premsades en fred tant bon punt s’acaben de collir.

El resultat del procés és un OOVE amb aromes d’herba tallada, notes d’ametlló, fonoll i nou verda. El packaging, reconegut amb diferents premis, és el colofó que converteix aquest producte en un excel·lent regal per aquestes festes.

Font: Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC)
Altres notícies
15.12.2022

Nadal solidari a Empordàlia

15/12/2022

El celler Empordàlia celebra un Nadal solidari. No és la primera vegada que el celler empordanès col·labora amb entitats sense ànim de lucre i...

07.12.2022

Viniscoop rep el Premi Cambra 2022 a la Innovació i Transformació Digital

07/12/2022

Viniscoop és el primer e-commerce especialitzat en vi social. És a dir, vi elaborat per cooperatives catalanes, sota un model d’economia social i...

05.12.2022

Les cooperatives agràries busquen alternatives a l’encariment de l’energia

12/2022

L’estudi sobre l’impacte de la crisi energètica dut a terme per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) alerta que el sector...

05.12.2022

Comunitats Energètiques Rurals

12/2022

Coincidint amb l’encariment de la despesa energètica i per contribuir a un món més net i sostenible, la Federació de Cooperatives Agràries de...

05.12.2022

Les gelades d’abril aturen parcialment les cooperatives

12/2022

L’abril d’aquest any 2022 es recordarà al camp català per una gelada històrica a les comarques de Lleida i Terres de l’Ebre, amb...

05.12.2022

Canvi d'escenari amb la nova PAC

12/2022

Espanya ha estat dels primers estats membres a disposar del Pla Estratègic de la PAC (PEPAC) per al període 2023-2027, que Brussel·les va aprovar...

05.12.2022

El model de ramaderia del futur

12/2022

Des de principi d’any, les problemàtiques i inquietuds de la ramaderia es debaten en el marc del grup de treball específic del sector integrat...

05.12.2022

Carxofes del Prat i Espigoladors, sinergia social

12/2022

La Cooperativa Agrícola del Prat fa temps que elabora productes a partir del seu producte estrella: la Carxofa Prat, una carxofa de la varietat...

Som socis de
Amb el suport de