Carregant web FCAC

L'Agrícola de Llorenç obté una nova medalla d'or al concurs "International Wine and Spirits Awards"

El 'Vi del Centenari 1920' xarel·lo 2022 ha estat distingit per tercer any consecutiu

07/03/2023

L’Agrícola de Llorenç del Penedès està d’enhorabona pel nou reconeixement obtingut a nivell internacional. La 13a edició de l’International Wine Awards 2023, organitzat per Catavinum a Vitoria-Gasteiz (Euskadi), ha distingit el 'Vi del Centenari 1920' xarel.lo 2022 amb la medalla d’or en la categoria de vins blancs.

Des de l’Agrícola de Llorenç es valora molt positivament aquest nou reconeixement, que rep per tercer any consecutiu amb el 'Vi del Centenari 1920', i que dona sentit a l’esforç per oferir any rera any vins i caves de la màxima qualitat.

En aquesta edició s'han tastat un total de 2.817 vins i licors de més de 20 països de tot el món.

Font: Agrícola de Llorenç del Penedès
Altres notícies
16.05.2024

La Vinícola de Nulles acull la 1a edició del Melodeep Festival

16/05/2024

La Vinícola de Nulles continua impulsant la diversitat de l’oferta enoturística del celler amb activitats pensades per a tota mena de públic....

14.05.2024

Nou etiquetatge dels vins 'Sinols' d’Empordàlia

14/05/2024

El celler Empordàlia ha renovat l’etiquetatge dels vins 'Sinols', els vins més importants del celler, amb l’objectiu i el desig de traslladar,...

18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya