El vi 'La Montsec Rosada' 2021, del Celler Montsec, ha obtingut medalla de plata al prestigiós Concours Mondial de Bruxelles, una competició enològica de referència a nivell internacional on es presenten vins de gran qualitat de tot el món. La fase d’avaluació en categoria de vins rosats va tenir lloc els dies 8, 9 i 10 de març, a la ciutat francesa de Montpeller.
'La Montsec Rosada' 2021 té una producció limitada de 1.200 ampolles. Està fermentat amb bóta oberta de roure francès. És un vi complex, que sorprèn al seu pas per boca amb un gran pes de fruita i, sobretot, molt diferent. És un vi monovarietal elaborat amb cabernet franc.
Celler Montsec i Projecte Baluard
Formant part de la Cooperativa d’Artesa de Segre, Celler Montsec es va fundar l’any 1958 i va ser un dels primer socis fundadors de la DO Costers del Segre, l’any 1986. Actualment compta amb vinyes ubicades en diferents alçades, amb climatologies i acideses diverses i aplega 20 viticultors. De la voluntat de recuperar i conservar el paisatge vinya del Montsec, neix el Projecte Baluard, que es va posar en marxa fa uns 4 anys amb l’objectiu de solucionar el relleu generacional i la pèrdua de vinya a la zona. La missió és protegir i recuperar el cultiu de la vinya, mirant de generar valor sostenible tant per als socis del celler com per al territori. A dia d’avui, són 52 hectàrees de vinya les que gestiona Celler Montsec, entre les vessants sud i nord de la serralada del Montsec. Amb el Projecte Baluard ja s’han recuperat unes 20 hectàrees de vinya.
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h