Castell d’Or presenta nous formats i packaging pels seus productes. En particular, el seu cava ja està disponible en versió Magnum (1,5 litres) i Jeroboam (3 litres). Aquests formats es podran adquirir a les botigues especialitzades però també a l’apartat de comerç electrònic del web www.castelldor.com. A més, aquestes noves ampolles comptaran amb un packaging atractiu i funcional per poder contenir les ampolles en els diferents formats.
El nou packaging disponible per a les ampolles Magnum (1,5 litres), Jeroboam (3 litres) i de 0,75 cl, està inspirat en la tradició i el valor de l’agricultura. Aquest elegant disseny ha estat acuradament elaborat per a destacar als establiments especialitzats i transmetre la qualitat del producte als consumidors.
Aquests nous estoigs no només ressalten l’origen del cava Castell d’Or, sinó que també es pretén crear una experiència de compra atractiva i emocional per als consumidors. S’aposta per recuperar una imatge centenària dels agricultors a l’interior de la silueta d’una ampolla subtilment plasmada en el lateral, en el cas dels Magnums i les ampolles de 0,75 cl. En el cas de l’estoig per Jeroboam (3l), la imatge trasllada l’exclusivitat d’un cava pensat per grans ocasions. També s’opta per fer servir una gama cromàtica daurada per traslladar el valor de l’agricultura sense perdre la connexió amb una línea actual i elegant. Un packaging que manté la línia gràfica moderna i neta de la marca que fusiona l’herència amb la modernitat. Incorpora també un codi QR que dirigeix a la web de la companyia on poder trobar més informació de productes i de la marca.
Castell d’Or, la unió de 16 cellers
Castell d’Or neix el 2006 de la unió de diferents cellers de diferents zones vitivinícoles del Penedès, la Conca de Barberà, Priorat, Tarragona, Montsant i Costers del Segre. A hores d’ara, són un total de 16 els cellers que formen part d’un dels grups més representatius de Catalunya. Aposten per unir els seus esforços i coneixements en els processos de producció, elaboració, envasat i distribució de vins, cava i olis elevant l’estàndard de qualitat dels seus productes fins a obtenir el reconeixement i el prestigi en tot el món de les seves marques.
Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...
Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...
El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...
El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h