Castell d’Or presenta nous formats i packaging pels seus productes. En particular, el seu cava ja està disponible en versió Magnum (1,5 litres) i Jeroboam (3 litres). Aquests formats es podran adquirir a les botigues especialitzades però també a l’apartat de comerç electrònic del web www.castelldor.com. A més, aquestes noves ampolles comptaran amb un packaging atractiu i funcional per poder contenir les ampolles en els diferents formats.
El nou packaging disponible per a les ampolles Magnum (1,5 litres), Jeroboam (3 litres) i de 0,75 cl, està inspirat en la tradició i el valor de l’agricultura. Aquest elegant disseny ha estat acuradament elaborat per a destacar als establiments especialitzats i transmetre la qualitat del producte als consumidors.
Aquests nous estoigs no només ressalten l’origen del cava Castell d’Or, sinó que també es pretén crear una experiència de compra atractiva i emocional per als consumidors. S’aposta per recuperar una imatge centenària dels agricultors a l’interior de la silueta d’una ampolla subtilment plasmada en el lateral, en el cas dels Magnums i les ampolles de 0,75 cl. En el cas de l’estoig per Jeroboam (3l), la imatge trasllada l’exclusivitat d’un cava pensat per grans ocasions. També s’opta per fer servir una gama cromàtica daurada per traslladar el valor de l’agricultura sense perdre la connexió amb una línea actual i elegant. Un packaging que manté la línia gràfica moderna i neta de la marca que fusiona l’herència amb la modernitat. Incorpora també un codi QR que dirigeix a la web de la companyia on poder trobar més informació de productes i de la marca.
Castell d’Or, la unió de 16 cellers
Castell d’Or neix el 2006 de la unió de diferents cellers de diferents zones vitivinícoles del Penedès, la Conca de Barberà, Priorat, Tarragona, Montsant i Costers del Segre. A hores d’ara, són un total de 16 els cellers que formen part d’un dels grups més representatius de Catalunya. Aposten per unir els seus esforços i coneixements en els processos de producció, elaboració, envasat i distribució de vins, cava i olis elevant l’estàndard de qualitat dels seus productes fins a obtenir el reconeixement i el prestigi en tot el món de les seves marques.
Des de l’Alt Camp es proposen visites i experiències turístiques amb productes de proximitat i en un entorn de paisatge mediterrani, agrícola i...
Ca Lázaro és una casa de turisme rural construïda al segle XIX, d’arquitectura tradicional i amb capacitat per a cinc persones. Situada al...
"Som l’Anna i el Jordi, aficionats a la cuina casolana elaborada amb producte de proximitat. Ens agrada voltar per descobrir els productes de la...
El passat 31 de març es van lliurar els Premis Vinari als projectes, activitats i experiències que destaquen en el panorama actual del turisme del...
El director comercial de Covides, Christophe Marquet, i la comunicadora de vins i caves, Meritxell Falgueras, han presentat el primer cava 'Duc de...
Us proposem descobrir Batea, a la Terra Alta, una població amb un passat històric molt ric, ja que des de la protohistòria se n’han trobat...
Amb l’arribada de la primavera i el bon temps, el celler cooperatiu Empordàlia s’omple d’activitat i obre el seu espai per compartir i donar a...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h