Carregant web FCAC

Castell d’Or és reconegut amb cinc medalles als prestigiosos premis Decanter

16/06/2023

El grup Castell d’Or, una referència destacada en l’elaboració de caves d’alta qualitat, ha obtingut un reconeixement significatiu als Decanter World Wine Awards. Els seus caves han estat guardonats amb cinc medalles en aquest prestigiós concurs internacional. El cava 'Castell d’Or Brut Imperial Reserva' ha rebut una destacada medalla de plata, en reconeixement a la seva qualitat excepcional que es caracteritza per la seva entrada fresca amb un fons delicat de fruita blanca i lleugeres notes anisades. Aquesta distinció reafirma el compromís del grup Castell d’Or amb l’excel·lència i l’art de l’elaboració tradicional del cava.

A més, quatre dels seus caves han estat reconeguts amb medalles de bronze. Els caves guardonats són el 'Castell d’Or Brut Rosat', 'Castell d’Or Brut Orgànic', 'Castell d’Or Brut Nature Gran Reserva' i 'Castell d’Or Brut'. Aquesta diversitat de premis reflecteix la versatilitat i la consistència de la gamma Castell d’Or en les diferents varietats de cava.

Els Decanter World Wine Awards és un dels concursos més prestigiosos i respectats en el món del vi i del cava. Els guanyadors són seleccionats mitjançant un rigorós procés d’avaluació realitzat per un panell d’experts reconeguts internacionalment. Aquest reconeixement és testimoni de l’excel·lència i l’expertesa de Castell d’Or en l’elaboració de caves de qualitat superior.

En resposta a aquesta fita destacada, Jordi Amell, director general de Castell d’Or, ha destacat que “estem molt orgullosos d’aquests guardons que reflecteixen el treball ardu i la passió que posem en la nostra producció de caves”. Amell ha afegit que “aquest reconeixement ens impulsa a seguir treballant amb el mateix compromís i dedicació per oferir als nostres clients productes de la màxima excel·lència”.

Plata al Concurs Mondial de Bruxelles

D’altra banda, el grup també ha rebut una medalla de plata al Concours Mondial de Bruxelles pel cava 'Flama d’Or Reserva Imperial'. Una experiència de gairebé trenta anys ha permès que el concurs esdevingui en una referència en els concursos internacionals de vins. Un certamen molt valorat també pels professionals i els consumidors del món sencer.

Font: Castell d'Or
Altres notícies
05.09.2025

La sega de l'arròs esdevé festa gràcies a la unió del territori

05/09/2025

La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...

02.09.2025

Els productes de cooperatives agràries arribaran a les llars amb el sorteig de 28 cistelles

02/09/2025

Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...

01.09.2025

Doble medalla d'or pels vins Domenio als Premis Sigillum de la DO Conca de Barberà

01/09/2025

Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...

01.08.2025

Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, amb presència cooperativa

01/08/2025

La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...

30.07.2025

Els caves Ecològic 'Reserva del Soci' i 'Culminant' de l'Agrícola de Llorenç del Penedès, medalla d'or als International Wine&Spirits Awards 2025

30/07/2025

La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....

17.07.2025

Tebi de préssecs amb iogurt i avellanes

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Botifarra rostida amb pera, prunes i pinyons

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Amanida de cogombre i poma, amb mató, fruita seca i herbes aromàtiques

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya