Carregant web FCAC

Espectacular maridatge per menjar-se el Nadal amb cava

12/12/2023

Amb l’arribada de Nadal, un dels grans plaers és retrobar-se al voltant d’una taula i compartir moments especials amb els nostres éssers estimats. Aquesta temporada festiva ens convida a gaudir de la companyia al voltant d’una taula, creant records que perduraran més enllà de les festes.

El restaurant Portal 22 de Valls ens sedueix amb una proposta gastronòmica innovadora que es caracteritza per sabors frescos i mediterranis, impregnats d’influències orientals. La seva cuina, essencialment mediterrània, es converteix en una fusió harmoniosa que captura textures i aromes de productes de proximitat elaborats amb creativitat i estil.

I el cava és un producte versàtil, que per la seva acidesa i frescor, combinarà a la perfecció amb les diferents propostes, sempre buscant aquell que acompanyi i realci cada plat. Des de Castell d’Or, us fem una proposta de maridatge:

Cheesecake amb gelat de dolç de llet i pinya – Cava Brut Castell d’Or

Cheesecake amb gelat de dolç de llet i pinya amb Cava Brut Castell d’Or. Per posar el punt final a una proposta gastronòmica original, optem per un Cava Castell d’Or Brut, ideal per acompanyar aquest plat i completar aquesta experiència culinària amb notes cítriques i refrescants que es fusionen a la perfecció amb la cremositat de la tarta i la dolçor del gelat de dolç de llet i pinya. Les seves bombolles netegen el paladar, preparant-lo per a cada nova mossegada i realçant l’exquisidesa d’aquestes postres. Un maridatge que eleva els sentits i culmina la degustació amb elegància i frescor.

Llamàntol amb wok de verdures i llagostins – Cava Castell d’Or Brut Reserva Imperial 

Aquest maridatge ofereix una experiència culinària exquisida i equilibrada. El llamàntol, amb la seva delicadesa i sabor marí, es fusiona amb les textures i aromes crocants d’un wok de verdures fresques i llagostins. L’equilibri perfecte entre el toc salat del marisc i la diversitat de sabors vegetals es complementa amb el Cava Castell d’Or Brut Reserva Imperial seductor i elegant. Aquest Cava que pertany a la categoria de Cava de Guarda Superior, i passa més de 24 mesos a l’ampolla adquirint una delicisiosa complexitat aromàtica.

Bikini de Cua de Bou amb Kimchi – Cava Castell d’Or Brut Orgànic

El maridatge del Bikini de Cua de Bou amb salsa kimchi amb cava ens presenta un deliciós contrast. La salsa kimchi és emblemàtica de la cuina coreana i té un punt picant que contrasta a la perfecció amb el Cava Brut Orgànic de Castell d’Or, un cava elaborat de manera ecològica i que compta amb més de 14 mesos de criança.  Les bombolles refrescants del cava equilibren el picant del kimchi, creant un contrast harmònic que ressalta la complexitat dels sabors d’aquest plat.

Cheesecake amb gelat de dolç de llet i pinya – Cava Brut Castell d’Or

Cheesecake amb gelat de dolç de llet i pinya amb Cava Brut Castell d’Or. Per posar el punt final a una proposta gastronòmica original, optem per un Cava Castell d’Or Brut, ideal per acompanyar aquest plat i completar aquesta experiència culinària amb notes cítriques i refrescants que es fusionen a la perfecció amb la cremositat de la tarta i la dolçor del gelat de dolç de llet i pinya. Les seves bombolles netegen el paladar, preparant-lo per a cada nova mossegada i realçant l’exquisidesa d’aquestes postres. Un maridatge que eleva els sentits i culmina la degustació amb elegància i frescor.

Convidem a tots els amants de la gastronomia a explorar l’experiència única de maridar tot un àpat amb cava. Des de l’inici fins al final del menú, cada plat pot ser gaudit amb diverses varietats de cava, ampliant els horitzons dels sabors i brindant una deliciosa experiència gastronòmica.

Font: Castell d'Or
Altres notícies
28.05.2025

Castell d’Or renova la imatge dels vins 'Templer' evocant elegància i història

28/05/2025

Castell d’Or presenta el restyling dels seus vins de la DO Montsant: els Templers. Es tracta d’una renovació estètica d’una de les marques...

11.04.2025

Cellers Domenys convertirà el primer Celler Modernista de Cèsar Martinell en el Centre Cultural del Vi, del Cooperativisme i de la figura de l’arquitecte

11/04/2025

L’assemblea general de Cellers Domenys ha aprovat per unanimitat un projecte estratègic que transformarà el futur de la cooperativa de primer...

08.04.2025

Nous vins d'estiu!

08/04/2025

El Celler de Capçanes amplia la seva gamma de vins, amb la nova línia de vins baixos en alcohol amb dues noves incorporacions ideals per a...

03.04.2025

Amb 25 medalles, els cellers cooperatius brillen a Girovi’25

03/04/2025

A la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ens sentim orgullosos de veure com a totes les convocatòries de reconeixements del món del...

25.03.2025

Premi al Millor Oli d’Oliva Verge Extra d’Espanya per a 'Spelunca', de la Cooperativa de l'Espluga Calba

25/03/2025

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) expressa la seva satisfacció perquè tres molins cooperatius catalans han obtingut els...

18.03.2025

125 anys de cooperativisme al Maresme i la Selva, i 25è aniversari de Conca de la Tordera

18/03/2025

La cooperativa Conca de la Tordera commemora, dijous 20 de març, els 125 anys de l’existència de cooperativisme a les comarques del Maresme i la...

14.03.2025

Mallart Artesans Xarcuters, la primera xarcuteria que fa la botifarra a l'exclusió

03/2025

Mallart Artesans Xarcuters és un projecte de transformació social impulsat per la Fundació Mas Albornà, dedicada a la inserció sociolaboral de...

14.03.2025

Esmorzar al Priorat entre oliveres

03/2025

A la part occidental del Priorat, s’alça Cabacés. És un poble ric en patrimoni, amb un nucli antic que conserva molts elements del seu passat...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya