Carregant web FCAC

Vivivi solidari a Empordàlia en benefici de Sant Joan de Déu

'Antima' és el vi solidari d'Empordàlia d'aquest Nadal

13/12/2023

Com ja és habitual, amb l’arribada del Nadal, el celler Empordàlia selecciona un dels seus vins per convertir-lo en solidari. I aquestes festes, el vi solidari és l’'Antima', el vi emblema d’Empordàlia, resultat de la selecció del millor raïm de les seves vinyes més velles, fruit del treball de moltes generacions de viticultors arrelats a l’Empordà, una terra influenciada per la tramuntana que amanyaga els costers de llicorella.

I l’entitat escollida com a beneficiària de l’acció solidària d’enguany és Solidaritat Sant Joan de Déu, que treballa per atendre les necessitats socials i millorar la qualitat de vida de les persones més vulnerables.

Així, des del passat 15 de novembre i fins el 6 de gener per cada ampolla d’'Antima' venuda a les agrobotigues d’Empordàlia, el celler destinarà 2,30€ en benefici de l’Obra Social Sant Joan de Déu.

El punt final solidari el posen La Gastronòmica i Empordàlia amb "Vivivi: violí, violoncel i vi solidari", un espectacle de cordes i vins


Vivivi: violí, violoncel i vi solidari

Després de l’èxit aconseguit el passat Nadal amb el maridatge solidari de vins i formatges amb en Toni Gerez, que va ser guanyador dels Premis Vinari a la millor activitat solidària, enguany calia trobar una nova proposta impactant. I el Vivivi: violí, violoncel i vi solidari, sens dubte, ho és.

Es tracta d’un espectacle de cordes i vins. La sommelier Clara Antúnez embriagarà als assistents amb les històries que hi ha al darrera del vi amb ànima que tastaran, mentre el violí de Naeon Kim i el violoncel d’Edgar Casellas els fan viatjar per la història de la música. Una dansa de vins i sons que tocarà l’ànima. Genuí, vibrant, gustós!

Aquesta iniciativa, ideal pels amants del vi i de les causes solidàries, fusiona la riquesa del vi amb l’elegància de la música, oferint als participants una experiència multisensorial única

L’activitat tindrà lloc el 27 de gener a les 17 h al Celler Empordàlia de Vilajuïga. El preu és de 50€ i el 100% dels beneficis generats per aquest esdeveniment es destinaran a Solidaritat Sant Joan de Déu. Les entrades es poden adquirir a la web d’Empordàlia.

Font: Empordàlia
Altres notícies
05.09.2025

La sega de l'arròs esdevé festa gràcies a la unió del territori

05/09/2025

La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...

02.09.2025

Els productes de cooperatives agràries arribaran a les llars amb el sorteig de 28 cistelles

02/09/2025

Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...

01.09.2025

Doble medalla d'or pels vins Domenio als Premis Sigillum de la DO Conca de Barberà

01/09/2025

Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...

01.08.2025

Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, amb presència cooperativa

01/08/2025

La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...

30.07.2025

Els caves Ecològic 'Reserva del Soci' i 'Culminant' de l'Agrícola de Llorenç del Penedès, medalla d'or als International Wine&Spirits Awards 2025

30/07/2025

La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....

17.07.2025

Tebi de préssecs amb iogurt i avellanes

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Botifarra rostida amb pera, prunes i pinyons

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Amanida de cogombre i poma, amb mató, fruita seca i herbes aromàtiques

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya