Castell d’Or ha presentat una renovació completa de tota la gamma de vins 'Castell d’Or' durant la Barcelona Wine Week.
El grup ha apostat per continuar posant en valor els seus orígens amb una nova imatge que vol captar l’essència natural d’on neixen els seus vins. La marca presenta una imatge d’estil actual i artístic. Les noves etiquetes s’inspiren en la natura, la flora, la fauna i l’entorn, amb una voluntat d’obertura al gaudir i als sentits. Els vins 'Castell d’Or' capturen l’essència de la terra on els pagesos tenen cura dels ceps i els fruits. El vent, la terra, el clima, les flors silvestres i la fauna forgen el caràcter d’aquests vins.
Inspiració: naturalitat i elegància
En aquest sentit, la marca transmet el caràcter del producte amb una nova imatge basada en la naturalitat i l’elegància. Cada etiqueta captura subtilment els trets claus que defineixen cada proposta enològica. Castell d’Or, guardonada com a millor celler de Catalunya 2023 pels seus productes, realitza una aposta per tal de transmetre als consumidors la seva vinculació amb la natura, la terra i la qualitat. Cada vi elaborat amb una varietat diferent o un cupatge de diverses varietats és representada amb una il·lustració que captura la seva essència i característiques, en forma d’una porta oberta, per connectar amb l’origen natural i sensorial de cada proposta.
A més de la renovació de la imatge, Castell d’Or també presenta diverses novetats en la seva gamma de vins. S’incorporen noves varietats, com ara garnatxa blanca i garnatxa negra de vinyes velles de la Terra Alta, que prometen sorprendre els paladars més exigents.
L’experiència i els sentits del consumidor
Amb aquesta renovació, Castell d’Or reafirma el seu compromís amb l’excel·lència enològica i la innovació constant. Busca situar al consumidor al centre i millorar la seva experiència, evocant sensacions i emocions que es troben a la natura, com la presència de fauna, les flors silvestres que envolten les vinyes, la brisa, els ocells i l’harmonia de la natura destacant el seu valor en tot el procés d’elaboració.
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h