Carregant web FCAC

Castell d'Or rellança la gamma de vins de la seva marca insígnia

Un disseny inspirat en la natura i el caràcter únic de cada proposta enològica

08/02/2024

Castell d’Or ha presentat una renovació completa de tota la gamma de vins 'Castell d’Or' durant la Barcelona Wine Week.

El grup ha apostat per continuar posant en valor els seus orígens amb una nova imatge que vol captar l’essència natural d’on neixen els seus vins. La marca presenta una imatge d’estil actual i artístic. Les noves etiquetes s’inspiren en la natura, la flora, la fauna i l’entorn, amb una voluntat d’obertura al gaudir i als sentits. Els vins 'Castell d’Or' capturen l’essència de la terra on els pagesos tenen cura dels ceps i els fruits. El vent, la terra, el clima, les flors silvestres i la fauna forgen el caràcter d’aquests vins.

Inspiració: naturalitat i elegància

En aquest sentit, la marca transmet el caràcter del producte amb una nova imatge basada en la naturalitat i l’elegància. Cada etiqueta captura subtilment els trets claus que defineixen cada proposta enològica. Castell d’Or, guardonada com a millor celler de Catalunya 2023 pels seus productes, realitza una aposta per tal de transmetre als consumidors la seva vinculació amb la natura, la terra i la qualitat. Cada vi elaborat amb una varietat diferent o un cupatge de diverses varietats és representada amb una il·lustració que captura la seva essència i característiques, en forma d’una porta oberta, per connectar amb l’origen natural i sensorial de cada proposta.

A més de la renovació de la imatge, Castell d’Or també presenta diverses novetats en la seva gamma de vins. S’incorporen noves varietats, com ara garnatxa blanca i garnatxa negra de vinyes velles de la Terra Alta, que prometen sorprendre els paladars més exigents.

L’experiència i els sentits del consumidor

Amb aquesta renovació, Castell d’Or reafirma el seu compromís amb l’excel·lència enològica i la innovació constant. Busca situar al consumidor al centre i millorar la seva experiència, evocant sensacions i emocions que es troben a la natura, com la presència de fauna, les flors silvestres que envolten les vinyes, la brisa, els ocells i l’harmonia de la natura destacant el seu valor en tot el procés d’elaboració.

Font: Castell d'Or
Altres notícies
27.02.2024

L'OOVE ecològic 'Baronia de Cabacés' entre els TOP 10 dels Premis Iber Oleum

27/02/2024

L'oli d'oliva verge extra ecològic 'Baronia de Cabacés', de la cooperativa Agrícola de Cabacés, es posiciona entre els TOP 10 de la categoria...

19.02.2024

La Cooperativa de Gandesa rep un 20% més de visitants

19/02/2024

La Cooperativa de Gandesa, setena meravella de Catalunya, va rebre l'any 2023 un 20% més de visitants que l'any 2022 (un 30% més que el 2021) i...

19.02.2024

Celler Capçanes "Millor cooperativa de l'any" segons Tim Atkins

19/02/2024

El Master of Wine i crític internacional de vi Tim Atkins ha estat present a la fira Barcelona Wine Week edició 2024 on ha presentat el seu...

24.01.2024

Barcelona Wine Week comptarà amb 16 cellers cooperatius catalans

24/01/2024

El saló de referència del vi de qualitat de l’Estat torna a Barcelona amb més de 850 cellers inscrits i 70 Denominacions d’Origen. Pel que...

28.12.2023

La Cooperativa Agrícola del Prat vol la creació de l’emoji carxofa

28/12/2023

La Cooperativa Agrícola del Prat posa en marxa a partir d’avui una campanya per demanar la creació de l’emoticona de la carxofa als teclats de...

14.12.2023

Mongetes del ganxet, fetes com a casa

12/2023

Em dic Fina Comas, llicenciada en Dret per la UB. Sóc néta de pagesos i els pares em van transmetre el gust per la cuina i la gastronomia....

14.12.2023

Lluís Gelis, productor de fesols a la Garrotxa

12/2023

“Vaig néixer a una casa de pagès. Els meus pares portaven una granja de porcí, blat i blat de moro. Vaig estudiar electricitat i, més tard,...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya