Carregant web FCAC

Celler Capçanes "Millor cooperativa de l'any" segons Tim Atkins

19/02/2024
Anna Rovira, enòloga del Celler Capçanes, rep el diploma de la mà de Tim Atkins
Anna Rovira, enòloga del Celler Capçanes, rep el diploma de la mà de Tim Atkins © Celler Capçanes

El Master of Wine i crític internacional de vi Tim Atkins ha estat present a la fira Barcelona Wine Week edició 2024 on ha presentat el seu informe sobre els vins Catalans 2024. En el pòdium ha destacat l’excel·lent puntuació del vi negre 'Cabrida' del Celler de Capçanes, amb 95 punts sobre 100 i que forma part de l’exclusiva i limitada llista de "millors vins negres de l’any" segons el crític.

L’equip de Tim Atkins va tastar un total de 1.046 vins. En l’informe surten referenciats 910 que són els vins que han obtingut 85 punts o més.

El Celler de Capçanes, un dels cellers més icònics de la DO Montsant, aconsegueix la 1a posició i es corona "Millor Celler Cooperatiu de l’any", notícies extraordinàries per al món del vi cooperatiu.

Un cop més, el Celler de Capçanes, amb l’enòloga Anna Rovira al capdavant, reitera l’aposta per la qualitat i l’excel·lència i el seu compromís amb la cura de les seves varietats autòctones, com la Carinyena o la Garnatxa, aquesta última considerada la seva varietat «reina». La filosofia del Celler de Capçanes segueix sent l’elaboració de vins fins, frescos, elegants, «sense estridències» que embelleixin i mostrin l’essència de cada varietat, tot això mantenint una particularment bona relació qualitat-preu.

  • Celler de Capçanes 'Cabrida' 2021: 95 punts. Entre els Best Red Wines of the year.
  • Celler de Capçanes 'Costers del Gravet' 2021: 90 punts.
  • Celler de Capçanes 'Lasendal' 2021: 90 punts.
  • Celler de Capçanes 'Mas Collet' 2021: 90 punts.
  • Celler de Capçanes Co-operative of the Year.

Enhorabona un cop més al Celler de Capçanes, a l’Anna Rovira i a la bona feina i esforç de tot el seu equip per aquests resultats extraordinaris.

Pots aconseguir l’informe a https://timatkin.com/product/2024-catalunya-special-report/

Font: Celler Capçanes
Altres notícies
18.03.2025

125 anys de cooperativisme al Maresme i la Selva, i 25è aniversari de Conca de la Tordera

18/03/2025

La cooperativa Conca de la Tordera commemora, dijous 20 de març, els 125 anys de l’existència de cooperativisme a les comarques del Maresme i la...

14.03.2025

Mallart Artesans Xarcuters, la primera xarcuteria que fa la botifarra a l'exclusió

03/2025

Mallart Artesans Xarcuters és un projecte de transformació social impulsat per la Fundació Mas Albornà, dedicada a la inserció sociolaboral de...

14.03.2025

Esmorzar al Priorat entre oliveres

03/2025

A la part occidental del Priorat, s’alça Cabacés. És un poble ric en patrimoni, amb un nucli antic que conserva molts elements del seu passat...

14.03.2025

Cranc del Delta amb ajoblanco de calçots del Prat

03/2025

Sóc en Marc Grivé, xef i propietari de Gastroshows, un espai on podràs gaudir d’una experiència gastronòmica única en un sopar clandestí a...

14.03.2025

Montse Ciurana, ramadera de tercera generació

03/2025

“De petita, donava llet als vedells. Després, vaig anar aprenent a munyir i a preparar el menjar de les vaques... i ajudava a l’estiu”. Montse...

04.03.2025

La Cooperativa Agrícola de Cabacés inaugura noves oficines

04/03/2025

La Cooperativa Agrícola de Cabacés ha inaugurat les noves oficines, un projecte que representa un gran pas endavant per al sector i per al...

03.03.2025

Torna la Festa del Soci de Cellers Domenys amb centenars de participants

03/03/2025

Sant Jaume dels Domenys ha acollit la tradicional Festa del Soci de Cellers Domenys, una jornada que ha reunit centenars de socis i sòcies en un...

27.02.2025

L’OOVE 'Terrall' reconegut internacionalment

27/02/2025

Per segon any consecutiu, l’oli d’oliva verge extra ‘Terrall’, de la cooperativa Sant Isidre de les Borges Blanques, ha obtingut la medalla...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya