El Master of Wine i crític internacional de vi Tim Atkins ha estat present a la fira Barcelona Wine Week edició 2024 on ha presentat el seu informe sobre els vins Catalans 2024. En el pòdium ha destacat l’excel·lent puntuació del vi negre 'Cabrida' del Celler de Capçanes, amb 95 punts sobre 100 i que forma part de l’exclusiva i limitada llista de "millors vins negres de l’any" segons el crític.
L’equip de Tim Atkins va tastar un total de 1.046 vins. En l’informe surten referenciats 910 que són els vins que han obtingut 85 punts o més.
El Celler de Capçanes, un dels cellers més icònics de la DO Montsant, aconsegueix la 1a posició i es corona "Millor Celler Cooperatiu de l’any", notícies extraordinàries per al món del vi cooperatiu.
Un cop més, el Celler de Capçanes, amb l’enòloga Anna Rovira al capdavant, reitera l’aposta per la qualitat i l’excel·lència i el seu compromís amb la cura de les seves varietats autòctones, com la Carinyena o la Garnatxa, aquesta última considerada la seva varietat «reina». La filosofia del Celler de Capçanes segueix sent l’elaboració de vins fins, frescos, elegants, «sense estridències» que embelleixin i mostrin l’essència de cada varietat, tot això mantenint una particularment bona relació qualitat-preu.
Enhorabona un cop més al Celler de Capçanes, a l’Anna Rovira i a la bona feina i esforç de tot el seu equip per aquests resultats extraordinaris.
Pots aconseguir l’informe a https://timatkin.com/product/2024-catalunya-special-report/
Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...
El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...
El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...
Enguany, amb diversos reconeixements d’àmbit internacional, els olis d’oliva verge extra de les cooperatives agràries catalanes estan...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h