La Cooperativa Vinícola de Sarral organitza, el cap de setmana del 15 al 17 de novembre, la 27a Festa del Vi Novell a les instal·lacions del celler modernista, que té els orígens l’any 1907. Actualment és el primer productor mundial de vins i caves elaborats amb la varietat trepat, autòctona de la Conca de Barberà.
La Vinícola de Sarral és una de les cooperatives més dinàmiques de Catalunya, que compta amb 700 socis. Una part important de la seva collita es destina a la producció de cava, que s’elabora des de 1980, sota la marca Portell.
Per commemorar la Festa del Vi Novell, el celler té previstes diverses activitats per dissabte com un microtast a càrrec de Miquel Cantó, enòleg de la cooperativa, i el taller infantil “Aprenem a fer vi”. A més, completaran la jornada un concert acústic, l’emissió en directe del podcast “L’Encuentro” i un maridatge de tapes amb diferents vins de la cooperativa a càrrec del restaurant Molí del Mallol.
La periodista Empar Moliner serà l’encarregada de fiblar la bota de “Vi Novell Portell” i, a continuació, els assistents gaudiran d’una sardinada popular i el concert en directe de Joan Reig.
A nivell més tècnic, està prevista una jornada informativa sobre la fertilitat dels sòls de la vinya i la fertilització.
Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...
Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...
El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...
El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h