La Cooperativa Vinícola de Sarral organitza, el cap de setmana del 15 al 17 de novembre, la 27a Festa del Vi Novell a les instal·lacions del celler modernista, que té els orígens l’any 1907. Actualment és el primer productor mundial de vins i caves elaborats amb la varietat trepat, autòctona de la Conca de Barberà.
La Vinícola de Sarral és una de les cooperatives més dinàmiques de Catalunya, que compta amb 700 socis. Una part important de la seva collita es destina a la producció de cava, que s’elabora des de 1980, sota la marca Portell.
Per commemorar la Festa del Vi Novell, el celler té previstes diverses activitats per dissabte com un microtast a càrrec de Miquel Cantó, enòleg de la cooperativa, i el taller infantil “Aprenem a fer vi”. A més, completaran la jornada un concert acústic, l’emissió en directe del podcast “L’Encuentro” i un maridatge de tapes amb diferents vins de la cooperativa a càrrec del restaurant Molí del Mallol.
La periodista Empar Moliner serà l’encarregada de fiblar la bota de “Vi Novell Portell” i, a continuació, els assistents gaudiran d’una sardinada popular i el concert en directe de Joan Reig.
A nivell més tècnic, està prevista una jornada informativa sobre la fertilitat dels sòls de la vinya i la fertilització.
L’assemblea general de Cellers Domenys ha aprovat per unanimitat un projecte estratègic que transformarà el futur de la cooperativa de primer...
El Celler de Capçanes amplia la seva gamma de vins, amb la nova línia de vins baixos en alcohol amb dues noves incorporacions ideals per a...
A la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ens sentim orgullosos de veure com a totes les convocatòries de reconeixements del món del...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) expressa la seva satisfacció perquè tres molins cooperatius catalans han obtingut els...
La cooperativa Conca de la Tordera commemora, dijous 20 de març, els 125 anys de l’existència de cooperativisme a les comarques del Maresme i la...
Mallart Artesans Xarcuters és un projecte de transformació social impulsat per la Fundació Mas Albornà, dedicada a la inserció sociolaboral de...
A la part occidental del Priorat, s’alça Cabacés. És un poble ric en patrimoni, amb un nucli antic que conserva molts elements del seu passat...
Sóc en Marc Grivé, xef i propietari de Gastroshows, un espai on podràs gaudir d’una experiència gastronòmica única en un sopar clandestí a...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h