La Cooperativa Vinícola de Sarral organitza, el cap de setmana del 15 al 17 de novembre, la 27a Festa del Vi Novell a les instal·lacions del celler modernista, que té els orígens l’any 1907. Actualment és el primer productor mundial de vins i caves elaborats amb la varietat trepat, autòctona de la Conca de Barberà.
La Vinícola de Sarral és una de les cooperatives més dinàmiques de Catalunya, que compta amb 700 socis. Una part important de la seva collita es destina a la producció de cava, que s’elabora des de 1980, sota la marca Portell.
Per commemorar la Festa del Vi Novell, el celler té previstes diverses activitats per dissabte com un microtast a càrrec de Miquel Cantó, enòleg de la cooperativa, i el taller infantil “Aprenem a fer vi”. A més, completaran la jornada un concert acústic, l’emissió en directe del podcast “L’Encuentro” i un maridatge de tapes amb diferents vins de la cooperativa a càrrec del restaurant Molí del Mallol.
La periodista Empar Moliner serà l’encarregada de fiblar la bota de “Vi Novell Portell” i, a continuació, els assistents gaudiran d’una sardinada popular i el concert en directe de Joan Reig.
A nivell més tècnic, està prevista una jornada informativa sobre la fertilitat dels sòls de la vinya i la fertilització.
La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...
Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...
Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...
La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...
La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h