Carregant web FCAC

Viu la verema al Celler el Masroig

Una immersió per l’emocionant procés d’elaboració del vi, des de la recollida del raïm fins a l’experiència final amb el tast

04/09/2014

El Celler el Masroig presenta, un any més, una proposta enoturística més participativa durant l’època de la verema. L’activitat es durà a terme tots els dissabtes durant el període de recollida del raïm, a partir de les 11h.

A través de “Viu la verema al Celler el Masroig”, els visitants podran conèixer el procés d’elaboració del vi des del període inicial de recollida del raïm, el més emocionant i determinant alhora.

La visita consistirà en:

  • Un passeig entre les vinyes, per descobrir tots els detalls de la verema.
  • Un recorregut per les instal·lacions gairebé centenàries del Celler, on coneixerem el procés de vinificació.
  • Un tast de vins acompanyat d’un aperitiu, on gaudirem del resultat final de tot el que hem après.

Amb “Viu la verema”, el Celler el Masroig pretén acostar la cultura del vi a tots els públics, per conèixer i descobrir l’origen d’aquest element tan present a la nostra gastronomia i, sobretot, a la nostra comarca.

Més informació
Èlia Campreciós | visites@cellermasroig.com | Tel. 977 825 026

“Viu la verema al Celler el Masroig”, tots els dissabtes durant el període de recollida del raïm, a partir de les 11h. Preu: 9 euros / persona. Fes la teva reserva trucant al tel. 977825026 / 646 743 922 o bé enviant un correu electrònic

Altres notícies
28.05.2025

Castell d’Or renova la imatge dels vins 'Templer' evocant elegància i història

28/05/2025

Castell d’Or presenta el restyling dels seus vins de la DO Montsant: els Templers. Es tracta d’una renovació estètica d’una de les marques...

11.04.2025

Cellers Domenys convertirà el primer Celler Modernista de Cèsar Martinell en el Centre Cultural del Vi, del Cooperativisme i de la figura de l’arquitecte

11/04/2025

L’assemblea general de Cellers Domenys ha aprovat per unanimitat un projecte estratègic que transformarà el futur de la cooperativa de primer...

08.04.2025

Nous vins d'estiu!

08/04/2025

El Celler de Capçanes amplia la seva gamma de vins, amb la nova línia de vins baixos en alcohol amb dues noves incorporacions ideals per a...

03.04.2025

Amb 25 medalles, els cellers cooperatius brillen a Girovi’25

03/04/2025

A la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ens sentim orgullosos de veure com a totes les convocatòries de reconeixements del món del...

25.03.2025

Premi al Millor Oli d’Oliva Verge Extra d’Espanya per a 'Spelunca', de la Cooperativa de l'Espluga Calba

25/03/2025

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) expressa la seva satisfacció perquè tres molins cooperatius catalans han obtingut els...

18.03.2025

125 anys de cooperativisme al Maresme i la Selva, i 25è aniversari de Conca de la Tordera

18/03/2025

La cooperativa Conca de la Tordera commemora, dijous 20 de març, els 125 anys de l’existència de cooperativisme a les comarques del Maresme i la...

14.03.2025

Mallart Artesans Xarcuters, la primera xarcuteria que fa la botifarra a l'exclusió

03/2025

Mallart Artesans Xarcuters és un projecte de transformació social impulsat per la Fundació Mas Albornà, dedicada a la inserció sociolaboral de...

14.03.2025

Esmorzar al Priorat entre oliveres

03/2025

A la part occidental del Priorat, s’alça Cabacés. És un poble ric en patrimoni, amb un nucli antic que conserva molts elements del seu passat...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya