El Celler el Masroig presenta, un any més, una proposta enoturística més participativa durant l’època de la verema. L’activitat es durà a terme tots els dissabtes durant el període de recollida del raïm, a partir de les 11h.
A través de “Viu la verema al Celler el Masroig”, els visitants podran conèixer el procés d’elaboració del vi des del període inicial de recollida del raïm, el més emocionant i determinant alhora.
La visita consistirà en:
Amb “Viu la verema”, el Celler el Masroig pretén acostar la cultura del vi a tots els públics, per conèixer i descobrir l’origen d’aquest element tan present a la nostra gastronomia i, sobretot, a la nostra comarca.
Més informació
Èlia Campreciós | visites@cellermasroig.com | Tel. 977 825 026
“Viu la verema al Celler el Masroig”, tots els dissabtes durant el període de recollida del raïm, a partir de les 11h. Preu: 9 euros / persona. Fes la teva reserva trucant al tel. 977825026 / 646 743 922 o bé enviant un correu electrònic
L’empresa de producció artesanal de mel del Perelló Mel Muria llança una línia de caramels solidaris per sumar-se al Projecte Emma. Des de...
La cooperativa L’Avellanera ha actualitzat la seva pàgina web amb un renovat disseny i una fàcil navegabilitat. Amb aquest canvi l’empresa...
El restaurant Quatre Molins, de Cornudella de Montsant (Priorat) i liderat pel ‘xef de la mel’ Rafel Muria, aconsegueix una estrella...
Cellers Domenys segueix sumant reconeixements al seu historial. L’entitat ha assolit 6 guardons en total en la 38a edició dels premis...
El celler Empordàlia treu el seu nou vi, ICNOS, que defineix com el seu millor treball. Una edició numerada de només 2600 ampolles. És un vi que...
Les avellanes són un dels fruits secs més recomenables per a qualsevol dieta pel seu alt contingut en proteïnes, antioxidants i minerals. Van...
Castell d’Or aconsegueix la medalla d’Or amb el Cava Marquès de la Sardana Brut Rosat al concurs Internacional Wine Challenge, un certamen amb...
L’Oli de Pau d’oliva extra verge s’obté d’oliveres centenàries de l’Empordà Empordàlia ja ha tret la nova collita d’aquest any del...
Compromís amb la producció local i la sostenibilitat
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop