Carregant web FCAC

Viu la verema al Celler el Masroig

Una immersió per l’emocionant procés d’elaboració del vi, des de la recollida del raïm fins a l’experiència final amb el tast

04/09/2014

El Celler el Masroig presenta, un any més, una proposta enoturística més participativa durant l’època de la verema. L’activitat es durà a terme tots els dissabtes durant el període de recollida del raïm, a partir de les 11h.

A través de “Viu la verema al Celler el Masroig”, els visitants podran conèixer el procés d’elaboració del vi des del període inicial de recollida del raïm, el més emocionant i determinant alhora.

La visita consistirà en:

  • Un passeig entre les vinyes, per descobrir tots els detalls de la verema.
  • Un recorregut per les instal·lacions gairebé centenàries del Celler, on coneixerem el procés de vinificació.
  • Un tast de vins acompanyat d’un aperitiu, on gaudirem del resultat final de tot el que hem après.

Amb “Viu la verema”, el Celler el Masroig pretén acostar la cultura del vi a tots els públics, per conèixer i descobrir l’origen d’aquest element tan present a la nostra gastronomia i, sobretot, a la nostra comarca.

Més informació
Èlia Campreciós | visites@cellermasroig.com | Tel. 977 825 026

“Viu la verema al Celler el Masroig”, tots els dissabtes durant el període de recollida del raïm, a partir de les 11h. Preu: 9 euros / persona. Fes la teva reserva trucant al tel. 977825026 / 646 743 922 o bé enviant un correu electrònic

Altres notícies

Mel Muria se suma al Projecte Emma amb el llançament d'una línia de caramels solidaris

20/01/2021

L’empresa de producció artesanal de mel del Perelló Mel Muria llança una línia de caramels solidaris per sumar-se al Projecte Emma. Des de...

L’Avellanera actualitza la seva pàgina web i el seu servei de venda on-line

14/01/2021

La cooperativa L’Avellanera ha actualitzat la seva pàgina web amb un renovat disseny i una fàcil navegabilitat. Amb aquest canvi l’empresa...

El restaurant Quatre Molins, liderat pel 'xef de la mel' Rafel Muria, rep una estrella Michelin

17/12/2020

El restaurant Quatre Molins, de Cornudella de Montsant (Priorat) i liderat pel ‘xef de la mel’ Rafel Muria, aconsegueix una estrella...

Quatre vins i dos caves Domenio Wines de Cellers Domenys reconeguts als premis IWC de Londres

15/12/2020

Cellers Domenys segueix sumant reconeixements al seu historial. L’entitat ha assolit 6 guardons en total en la 38a edició dels premis...

ICNOS, un vi amb petjada

15/12/2020

El celler Empordàlia treu el seu nou vi, ICNOS, que defineix com el seu millor treball. Una edició numerada de només 2600 ampolles. És un vi que...

L’avellana, l’ingredient que no pot faltar en els teus menús nadalencs

02/12/2020

Les avellanes són un dels fruits secs més recomenables per a qualsevol dieta pel seu alt contingut en proteïnes, antioxidants i minerals. Van...

El Cava Marquès de la Sardana Brut Rosé guanya la medalla d'Or al International Wine Challenge

01/12/2020

Castell d’Or aconsegueix la medalla d’Or amb el Cava Marquès de la Sardana Brut Rosat al concurs Internacional Wine Challenge, un certamen amb...

Ja està disponible el nou Oli de Pau

27/11/2020

L’Oli de Pau d’oliva extra verge s’obté d’oliveres centenàries de l’Empordà Empordàlia ja ha tret la nova collita d’aquest any del...

Som socis de:
Amb el suport de