Castell d’Or anuncia la renovació completa de la seva gamma de vins i caves 'Cossetània', inspirada en l’essència ancestral del poblat iber que dona nom a la marca. Amb un disseny elegant, sofisticat i sobri, les etiquetes de 'Cossetània' volen comunicar una connexió profunda amb la terra i la natura que definia els antics Cossetans. Aquest redisseny respon a la necessitat d’una modernització visual que projecti els valors actuals de Castell d’Or però sense perdre l’essència d’una marca amb molts anys al mercat. La marca no només es reinventa visualment, sinó que també reorienta la seva producció de cava cap a un futur 100% orgànic, en una clara aposta per la sostenibilitat i el respecte pel territori.
Inspiració ancestral
Els Cossetans, una tribu ibera establerta a Catalunya des del segle VI aC, vivien en una societat altament estratificada, amb una aristocràcia dominant que controlava la producció agrícola. Aquesta cultura va fer de l’agricultura una font de riquesa clau i va establir una relació simbòlica amb la terra. Aquest és l’esperit que avui es reflecteix en els vins i caves Cossetània. Cada ampolla és un homenatge a aquesta civilització, que va fer de la vinya un dels pilars de la seva economia i cultura.
Gamma de vins i caves
Els vins 'Cossetània' s’emmarquen en la DO Penedès reflectint la singularitat d’aquests paisatges, oferint una expressió de fruita, frescor i estructura que captiva els amants del vi. Amb una atenció especial als detalls, destaca la càpsula inspirada en la decoració ceràmica que treballaven els Cossetans. Trobarem dos monovarietals en el vi blanc de la varietat xarel·lo i en el vi rosat de la varietat merlot. D’altra banda, el vi negre 'Cossetània' és un coupage de les varietats cabernet sauvignon i merlot.
Per la seva banda, la gamma dels Caves 'Cossetània' s’han consolidat entre els consumidors gràcies a la seva qualitat indiscutible, reconeguda en els principals certàmens vinícoles d’arreu del món. Aquesta excel·lència es reflecteix en etiquetes com el Cossetània Brut Reserva que va fer-se amb una medalla d’Or als Premis Vinari de la passada edició.
Castell d'Or: cooperativisme i qualitat
Nascut el 2005 de la unió de diversos cellers situats al Penedès, Conca de Barberà, Priorat, Tarragona, Terra Alta i Montsant, Castell d’Or representa una de les aliances més destacades del sector vitivinícola català. Amb un total de 16 cellers, el grup combina tradició i innovació per elevar la qualitat de cada ampolla de vi, cava i oli. Aquest treball conjunt els ha valgut un reconeixement internacional, posicionant les seves marques entre les més prestigioses.
La cooperativa Conca de la Tordera commemora, dijous 20 de març, els 125 anys de l’existència de cooperativisme a les comarques del Maresme i la...
Mallart Artesans Xarcuters és un projecte de transformació social impulsat per la Fundació Mas Albornà, dedicada a la inserció sociolaboral de...
A la part occidental del Priorat, s’alça Cabacés. És un poble ric en patrimoni, amb un nucli antic que conserva molts elements del seu passat...
Sóc en Marc Grivé, xef i propietari de Gastroshows, un espai on podràs gaudir d’una experiència gastronòmica única en un sopar clandestí a...
“De petita, donava llet als vedells. Després, vaig anar aprenent a munyir i a preparar el menjar de les vaques... i ajudava a l’estiu”. Montse...
La Cooperativa Agrícola de Cabacés ha inaugurat les noves oficines, un projecte que representa un gran pas endavant per al sector i per al...
Sant Jaume dels Domenys ha acollit la tradicional Festa del Soci de Cellers Domenys, una jornada que ha reunit centenars de socis i sòcies en un...
Per segon any consecutiu, l’oli d’oliva verge extra ‘Terrall’, de la cooperativa Sant Isidre de les Borges Blanques, ha obtingut la medalla...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h