Castell d’Or anuncia la renovació completa de la seva gamma de vins i caves 'Cossetània', inspirada en l’essència ancestral del poblat iber que dona nom a la marca. Amb un disseny elegant, sofisticat i sobri, les etiquetes de 'Cossetània' volen comunicar una connexió profunda amb la terra i la natura que definia els antics Cossetans. Aquest redisseny respon a la necessitat d’una modernització visual que projecti els valors actuals de Castell d’Or però sense perdre l’essència d’una marca amb molts anys al mercat. La marca no només es reinventa visualment, sinó que també reorienta la seva producció de cava cap a un futur 100% orgànic, en una clara aposta per la sostenibilitat i el respecte pel territori.
Inspiració ancestral
Els Cossetans, una tribu ibera establerta a Catalunya des del segle VI aC, vivien en una societat altament estratificada, amb una aristocràcia dominant que controlava la producció agrícola. Aquesta cultura va fer de l’agricultura una font de riquesa clau i va establir una relació simbòlica amb la terra. Aquest és l’esperit que avui es reflecteix en els vins i caves Cossetània. Cada ampolla és un homenatge a aquesta civilització, que va fer de la vinya un dels pilars de la seva economia i cultura.
Gamma de vins i caves
Els vins 'Cossetània' s’emmarquen en la DO Penedès reflectint la singularitat d’aquests paisatges, oferint una expressió de fruita, frescor i estructura que captiva els amants del vi. Amb una atenció especial als detalls, destaca la càpsula inspirada en la decoració ceràmica que treballaven els Cossetans. Trobarem dos monovarietals en el vi blanc de la varietat xarel·lo i en el vi rosat de la varietat merlot. D’altra banda, el vi negre 'Cossetània' és un coupage de les varietats cabernet sauvignon i merlot.
Per la seva banda, la gamma dels Caves 'Cossetània' s’han consolidat entre els consumidors gràcies a la seva qualitat indiscutible, reconeguda en els principals certàmens vinícoles d’arreu del món. Aquesta excel·lència es reflecteix en etiquetes com el Cossetània Brut Reserva que va fer-se amb una medalla d’Or als Premis Vinari de la passada edició.
Castell d'Or: cooperativisme i qualitat
Nascut el 2005 de la unió de diversos cellers situats al Penedès, Conca de Barberà, Priorat, Tarragona, Terra Alta i Montsant, Castell d’Or representa una de les aliances més destacades del sector vitivinícola català. Amb un total de 16 cellers, el grup combina tradició i innovació per elevar la qualitat de cada ampolla de vi, cava i oli. Aquest treball conjunt els ha valgut un reconeixement internacional, posicionant les seves marques entre les més prestigioses.
Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...
Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...
El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...
El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h