Carregant web FCAC

Castell d'Or rellança la imatge de la seva marca Cossetània

El grup reafirma el seu compromís amb la producció ecològica reorientant la gamma de cava a 100% orgànic

18/11/2024

Castell d’Or anuncia la renovació completa de la seva gamma de vins i caves 'Cossetània', inspirada en l’essència ancestral del poblat iber que dona nom a la marca. Amb un disseny elegant, sofisticat i sobri, les etiquetes de 'Cossetània' volen comunicar una connexió profunda amb la terra i la natura que definia els antics Cossetans. Aquest redisseny respon a la necessitat d’una modernització visual que projecti els valors actuals de Castell d’Or però sense perdre l’essència d’una marca amb molts anys al mercat. La marca no només es reinventa visualment, sinó que també reorienta la seva producció de cava cap a un futur 100% orgànic, en una clara aposta per la sostenibilitat i el respecte pel territori.

Inspiració ancestral

Els Cossetans, una tribu ibera establerta a Catalunya des del segle VI aC, vivien en una societat altament estratificada, amb una aristocràcia dominant que controlava la producció agrícola. Aquesta cultura va fer de l’agricultura una font de riquesa clau i va establir una relació simbòlica amb la terra. Aquest és l’esperit que avui es reflecteix en els vins i caves Cossetània. Cada ampolla és un homenatge a aquesta civilització, que va fer de la vinya un dels pilars de la seva economia i cultura.

Gamma de vins i caves

Els vins 'Cossetània' s’emmarquen en la DO Penedès reflectint la singularitat d’aquests paisatges, oferint una expressió de fruita, frescor i estructura que captiva els amants del vi. Amb una atenció especial als detalls, destaca la càpsula inspirada en la decoració ceràmica que treballaven els Cossetans. Trobarem dos monovarietals en el vi blanc de la varietat xarel·lo i en el vi rosat de la varietat merlot. D’altra banda, el vi negre 'Cossetània' és un coupage de les varietats cabernet sauvignon i merlot.

Per la seva banda, la gamma dels Caves 'Cossetània' s’han consolidat entre els consumidors gràcies a la seva qualitat indiscutible, reconeguda en els principals certàmens vinícoles d’arreu del món. Aquesta excel·lència es reflecteix en etiquetes com el Cossetània Brut Reserva que va fer-se amb una medalla d’Or als Premis Vinari de la passada edició.

Castell d'Or: cooperativisme i qualitat

Nascut el 2005 de la unió de diversos cellers situats al Penedès, Conca de Barberà, Priorat, Tarragona, Terra Alta i Montsant, Castell d’Or representa una de les aliances més destacades del sector vitivinícola català. Amb un total de 16 cellers, el grup combina tradició i innovació per elevar la qualitat de cada ampolla de vi, cava i oli. Aquest treball conjunt els ha valgut un reconeixement internacional, posicionant les seves marques entre les més prestigioses.

Font: Castell d'Or
Altres notícies
05.09.2025

La sega de l'arròs esdevé festa gràcies a la unió del territori

05/09/2025

La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...

02.09.2025

Els productes de cooperatives agràries arribaran a les llars amb el sorteig de 28 cistelles

02/09/2025

Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...

01.09.2025

Doble medalla d'or pels vins Domenio als Premis Sigillum de la DO Conca de Barberà

01/09/2025

Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...

01.08.2025

Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, amb presència cooperativa

01/08/2025

La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...

30.07.2025

Els caves Ecològic 'Reserva del Soci' i 'Culminant' de l'Agrícola de Llorenç del Penedès, medalla d'or als International Wine&Spirits Awards 2025

30/07/2025

La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....

17.07.2025

Tebi de préssecs amb iogurt i avellanes

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Botifarra rostida amb pera, prunes i pinyons

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Amanida de cogombre i poma, amb mató, fruita seca i herbes aromàtiques

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya