La cooperativa Agrícola Corbera d’Ebre presenta 'Nakens', el primer vi sec de 9% de l’estat espanyol que no ha passat per un procés de desalcoholització. Es tracta, a més, d’un dels primers vins d’aquestes característiques que està sota l’empara d’una denominació d’origen, la Denominació d’Origen Terra Alta.
Aquest projecte, que ha estat possible també gràcies al suport de l’INCAVI, suposa tot un pas endavant en el sector, així com una aposta decidida de la DO Terra Alta per oferir propostes innovadores pensant en nous consums.
'Nakens' és un vi elaborat 100% amb parellada, una varietat de raïm que es caracteritza per un baix contingut en sucres
'Nakens' és un vi elaborat 100% amb parellada, una varietat de raïm que es caracteritza per un baix contingut en sucres. Treballant-la en el seu punt òptim de maduració, un cop fermentada, ofereix un baix nivell alcohòlic de manera natural. El resultat és un vi fresc i lleuger, amb totes les qualitats d’un vi tranquil.
'Nakens' es presentarà oficialment dilluns 3 de febrer (15h) en el marc de la Barcelona Wine Week, la fira de referència del sector que se celebra en la capital Comtal del 3 al 5 de febrer. L’acte serà conduït per Sarah Jane Evans, Master of Wine i copresidenta dels Decanter Work Wine Awards, i Andrea Miró (Celler Jordi Miró), directora del projecte.
Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...
Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...
El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...
El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h