La cooperativa Agrícola Corbera d’Ebre presenta 'Nakens', el primer vi sec de 9% de l’estat espanyol que no ha passat per un procés de desalcoholització. Es tracta, a més, d’un dels primers vins d’aquestes característiques que està sota l’empara d’una denominació d’origen, la Denominació d’Origen Terra Alta.
Aquest projecte, que ha estat possible també gràcies al suport de l’INCAVI, suposa tot un pas endavant en el sector, així com una aposta decidida de la DO Terra Alta per oferir propostes innovadores pensant en nous consums.
'Nakens' és un vi elaborat 100% amb parellada, una varietat de raïm que es caracteritza per un baix contingut en sucres
'Nakens' és un vi elaborat 100% amb parellada, una varietat de raïm que es caracteritza per un baix contingut en sucres. Treballant-la en el seu punt òptim de maduració, un cop fermentada, ofereix un baix nivell alcohòlic de manera natural. El resultat és un vi fresc i lleuger, amb totes les qualitats d’un vi tranquil.
'Nakens' es presentarà oficialment dilluns 3 de febrer (15h) en el marc de la Barcelona Wine Week, la fira de referència del sector que se celebra en la capital Comtal del 3 al 5 de febrer. L’acte serà conduït per Sarah Jane Evans, Master of Wine i copresidenta dels Decanter Work Wine Awards, i Andrea Miró (Celler Jordi Miró), directora del projecte.
La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...
Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...
Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...
La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...
La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h