Carregant web FCAC

La Cooperativa Agrícola de Cabacés inaugura noves oficines

L'acte va comptar amb la presència de diverses autoritats i va estar marcat per la il·lusió, l'agraïment i el compromís amb el territori

04/03/2025

La Cooperativa Agrícola de Cabacés ha inaugurat les noves oficines, un projecte que representa un gran pas endavant per al sector i per al desenvolupament del municipi. 

Noemí Llauradó, presidenta de la Diputació de Tarragona, va ser l’encarregada de tallar la cinta inaugural, donant així el tret de sortida a la visita institucional a les noves instal·lacions. Les autoritats presents van poder conèixer de primera mà les obres realitzades i les millores que permetran oferir un millor servei als socis i a la comunitat.

Els parlaments van ser especialment emotius, posant de manifest la passió i l’estima per la terra i per la cooperativa. El president de la cooperativa, José Antonio Robles, va iniciar el seu discurs agraint a totes les autoritats el seu suport, sense el qual aquest projecte no hauria estat possible. Tot seguit Antoni Bru, el director de la cooperativa des de fa 40 anys, va destacar la importància de treballar units per preservar aquesta herència tan valuosa.

Jaume Pujals, alcalde de Cabacés, va remarcar la bona relació entre l’ajuntament i la cooperativa, subratllant que als pobles petits és essencial anar tots a una per mantenir viva la comunitat, l’escola, els negocis locals i la vida rural. Per la seva banda, Carlos Brull, president del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i alcalde de Falset, va posar en relleu la necessitat de continuar impulsant projectes dinamitzadors com aquest i l’oleoturisme per donar a conèixer la cooperativa i el territori excepcional que tenim.

Finalment, la presidenta de la Diputació de Tarragona va tancar l’acte destacant l’excel·lència de l’oli d'oliva de la cooperativa i reafirmant el seu compromís amb el poble i el Priorat, un territori on sempre li agrada tornar.

La jornada va concloure amb un pica-pica obert a tot el poble, en un ambient festiu i de germanor que va reafirmar el paper fonamental de la cooperativa en la vida del municipi.

Aquestes noves instal·lacions són un símbol de progrés i d’esperança per al futur del sector i del territori, i una mostra del que es pot aconseguir amb esforç col·lectiu i passió pel treball ben fet. 

Font: Cooperativa Agrícola de Cabacés
Altres notícies
05.09.2025

La sega de l'arròs esdevé festa gràcies a la unió del territori

05/09/2025

La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...

02.09.2025

Els productes de cooperatives agràries arribaran a les llars amb el sorteig de 28 cistelles

02/09/2025

Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...

01.09.2025

Doble medalla d'or pels vins Domenio als Premis Sigillum de la DO Conca de Barberà

01/09/2025

Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...

01.08.2025

Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, amb presència cooperativa

01/08/2025

La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...

30.07.2025

Els caves Ecològic 'Reserva del Soci' i 'Culminant' de l'Agrícola de Llorenç del Penedès, medalla d'or als International Wine&Spirits Awards 2025

30/07/2025

La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....

17.07.2025

Tebi de préssecs amb iogurt i avellanes

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Botifarra rostida amb pera, prunes i pinyons

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Amanida de cogombre i poma, amb mató, fruita seca i herbes aromàtiques

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya