Carregant web FCAC

Adernats inicia l’exportació al Perú

Prestigiosos prescriptors i sommeliers peruans escullen el cava Adernats per als seus restaurants i vinoteques

23/02/2015
Caves Adernats de la Vinícola de Nulles
Caves Adernats de la Vinícola de Nulles

Adernats consolida l’exportació amb l’entrada de cava al Perú. Prestigiosos prescriptors i sommeliers peruans escullen la marca de Nulles per representar el cava als seus establiments. En una cata realitzada a Lima, els sommeliers han conegut les particularitats d’Adernats i la seva elaboració al celler modernista. Tots han coincidit en destacar la qualitat dels caves que han tastat, una representació enviada tant de la gama reserva com gran reserva, així com l’exclusiu XC, un cava Brut Nature gran reserva amb 5 anys d’envelliment. Un dels establiments destacats on es podrà trobar el cava serà a la luxosa cadena hotelera Casa Andina.

Sorpresos per la qualitat del producte i la singularitat de la regió on s’elaboren, els prestigiosos prescriptors han manifestat la seva intenció de visitar el celler modernista i les vinyes de Nulles en la seva pròxima visita a Catalunya.

Alguns dels prescriptors més prestigiosos presents en el tast i que ja han fet comandes de cava Adernats són els següents: Soledad Marroquín, escriptora i sommelier, és coautora de “Dos mujeres, cientos de vinos”, guia mundial de vins. Jose Bracamonte, sommelier i cantautor, guanyador del 2009 i 2010 del SUMMUM al segon millor sommelier de Perú. Marco Carollo, sommelier de Vinos y licores Wong s’ha forjat al vell món del vi entre els millors restaurants i enòlegs.

Després d’aquesta bona notícia, la direcció d’Adernats espera seguir expandint les seves exportacions que ja són presents en tres continents. El món del vi cada dia valora més la singularitat i qualitat dels productes locals com Adernats.

Altres notícies

L’avellana, l’ingredient que no pot faltar en els teus menús nadalencs

02/12/2020

Les avellanes són un dels fruits secs més recomenables per a qualsevol dieta pel seu alt contingut en proteïnes, antioxidants i minerals. Van...

El Cava Marquès de la Sardana Brut Rosé guanya la medalla d'Or al International Wine Challenge

01/12/2020

Castell d’Or aconsegueix la medalla d’Or amb el Cava Marquès de la Sardana Brut Rosat al concurs Internacional Wine Challenge, un certamen amb...

Ja està disponible el nou Oli de Pau

27/11/2020

L’Oli de Pau d’oliva extra verge s’obté d’oliveres centenàries de l’Empordà Empordàlia ja ha tret la nova collita d’aquest any del...

Flama d’Or renova la seva imatge amb una aposta elegant i simbòlica

26/11/2020

Castell d'Or ha renovat les etiquetes d'una de les seves línies més emblemàtiques i conegudes, Flama d'Or. Les noves etiquetes estan inspirades en...

El vi ecològic Ànima Nua Cor Viu Negre de Domenio Wines, guardonat als premis internacionals Bioweinpreis

25/11/2020

L'Ànima Nua Cor Viu Negre és el primer vi ecològic de Domenio Wines, elaborat amb la varietat Ull de Llebre, que assoleix el guardó Cellers...

La FCAC presenta el nou espai web de productes cooperatius Agrobotigues.cat

25/11/2020

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) presenta el nou espai web de comercialització de productes cooperatius Agrobotigues.cat....

Cellers Domenys dinamitza els vins, caves i olis Domenio Wines amb un nou web i botiga on-line

18/11/2020

Cellers Domenys reforça la digitalització de l’organització amb l’activació de www.domeniowines.com, una nova pàgina web totalment enfocada...

L’artista Lily Brik pinta el Wine Bar de Castell d’Or

18/11/2020

Lily Brik ha sigut l’artista triada per omplir d’art la paret principal del Wine Bar de Castell d’Or que aviat obrirà les seves portes, un...

Som socis de: