Carregant web FCAC

Dilluns 9 de març, a les 20 h, a Golmés (Lleida)

Lliurament dels premis del I Concurs de Panís de Catalunya

Iniciativa de la Cooperativa Agrària de Miralcamp inspirada en els premis de la National Corn Growers Association dels Estats Units

06/03/2015

La Cooperativa Agrària de Miralcamp lliurarà, dilluns 9 de març, els premis de la primera edició del Concurs de Producció de Panís. Es tracta d’una competició única a Catalunya, inspirada en els premis de la National Corn Growers Association dels Estats Units.

En total, s’han presentat al certamen 76 productors, que han entrat a concurs en dues categories, depenent de si les parcel·les tenen una dimensió superior o inferior a 2 hectàrees.

L’objectiu de la cooperativa és augmentar la producció, millorar la rendibilitat i contribuir a donar sortida als purins –que són un bon adobant del panís- arran del tancament de la planta de cogeneració de Miralcamp.

El lliurament de premis es farà al Restaurant Resquitx de Golmés (Lleida) a partir de les 20 h, en un acte que comptarà amb una xerrada sobre la volatilitat dels mercats agraris a càrrec de José M. Sumpsi, que havia estat subdirector general de la FAO entre 2007 i 2011.

 

Més informació

DIA: Dilluns 9 de març
HORA: 20 h
LLOC: Restaurant Resquitx (Carretera Nacional II, Km. 486 – Golmés)

Altres notícies

L’Avellanera actualitza la seva pàgina web i el seu servei de venda on-line

14/01/2021

La cooperativa L’Avellanera ha actualitzat la seva pàgina web amb un renovat disseny i una fàcil navegabilitat. Amb aquest canvi l’empresa...

El restaurant Quatre Molins, liderat pel 'xef de la mel' Rafel Muria, rep una estrella Michelin

17/12/2020

El restaurant Quatre Molins, de Cornudella de Montsant (Priorat) i liderat pel ‘xef de la mel’ Rafel Muria, aconsegueix una estrella...

Quatre vins i dos caves Domenio Wines de Cellers Domenys reconeguts als premis IWC de Londres

15/12/2020

Cellers Domenys segueix sumant reconeixements al seu historial. L’entitat ha assolit 6 guardons en total en la 38a edició dels premis...

ICNOS, un vi amb petjada

15/12/2020

El celler Empordàlia treu el seu nou vi, ICNOS, que defineix com el seu millor treball. Una edició numerada de només 2600 ampolles. És un vi que...

L’avellana, l’ingredient que no pot faltar en els teus menús nadalencs

02/12/2020

Les avellanes són un dels fruits secs més recomenables per a qualsevol dieta pel seu alt contingut en proteïnes, antioxidants i minerals. Van...

El Cava Marquès de la Sardana Brut Rosé guanya la medalla d'Or al International Wine Challenge

01/12/2020

Castell d’Or aconsegueix la medalla d’Or amb el Cava Marquès de la Sardana Brut Rosat al concurs Internacional Wine Challenge, un certamen amb...

Ja està disponible el nou Oli de Pau

27/11/2020

L’Oli de Pau d’oliva extra verge s’obté d’oliveres centenàries de l’Empordà Empordàlia ja ha tret la nova collita d’aquest any del...

Flama d’Or renova la seva imatge amb una aposta elegant i simbòlica

26/11/2020

Castell d'Or ha renovat les etiquetes d'una de les seves línies més emblemàtiques i conegudes, Flama d'Or. Les noves etiquetes estan inspirades en...

Som socis de:
Amb el suport de