Carregant web FCAC

Diumenge 8 de març, en la Diada Gastronòmica de la Truita d'espinacs en suc

La Cooperativa d'Ulldemolins presenta els “Vins del Silenci”

La nova imatge d'aquests vins de qualitat és fresca, elegant i emotiva,i transmet la identitat del territori on estan plantades les vinyes dels socis,sota el resguard de la “Vall del Silenci” i a l’abric de la Serra de Montsant

05/03/2015
Ssssssshhhhhh Ulldemolins
Ssssssshhhhhh Ulldemolins

La Cooperativa Agrícola d'Ulldemolins ha creat una nova línia de vins de qualitat, “Vins del Silenci”, que estan elaborats amb varietats de raïm autòctones -com la Garnatxa negra, laGarnatxa blanca i el Macabeu- que han crescut en un terrer i un microclima molt especials, a 600m d’altitud, amb produccions baixes per cep.

El primer vi de la gamma que surt al mercat és Sssssshhhhhh Ulldemolins i es presenta aquest diumenge, 8 de març, a les 11 h, en el marc de la XXXIV Diada Gastronòmica de la Truita d'espinacs en suc d'Ulldemolins.

El vi Ssssssshhhhhh Ulldemolins està elaborat amb la varietat garnatxa negra i té un lleuger pas per fusta. Presenta una bona capa de color vermell robí intens. Segur que ens sorprendrà per la frescor de les fruites del bosc i les espècies, que hi són presents. Els tanins madurs i suaus, que es poden percebre en la seva carnositat, li atorguen cos i personalitat.

Des de la Cooperativa, també s’ha volgut apostar per un canvi de la imatge corporativa, una imatge més innovadora, que pretén identificar amb un joc visual, el municipi i l’entorn on està situat.

“Vins del Silenci”, sota l’empara de la DO Montsant, és la nova aposta per adaptar-se a la necessitat dels clients i dels mercats actuals que demanen, no només uns vins de qualitat, sinó que la imatge que transmetin aquests vins sigui també atractiva.

El que no canvia és la nostra filosofia de treball i esforç per millorar. Volem donar un pas endavant i que formeu part del nostre projecte.

Altres notícies

L’Avellanera actualitza la seva pàgina web i el seu servei de venda on-line

14/01/2021

La cooperativa L’Avellanera ha actualitzat la seva pàgina web amb un renovat disseny i una fàcil navegabilitat. Amb aquest canvi l’empresa...

El restaurant Quatre Molins, liderat pel 'xef de la mel' Rafel Muria, rep una estrella Michelin

17/12/2020

El restaurant Quatre Molins, de Cornudella de Montsant (Priorat) i liderat pel ‘xef de la mel’ Rafel Muria, aconsegueix una estrella...

Quatre vins i dos caves Domenio Wines de Cellers Domenys reconeguts als premis IWC de Londres

15/12/2020

Cellers Domenys segueix sumant reconeixements al seu historial. L’entitat ha assolit 6 guardons en total en la 38a edició dels premis...

ICNOS, un vi amb petjada

15/12/2020

El celler Empordàlia treu el seu nou vi, ICNOS, que defineix com el seu millor treball. Una edició numerada de només 2600 ampolles. És un vi que...

L’avellana, l’ingredient que no pot faltar en els teus menús nadalencs

02/12/2020

Les avellanes són un dels fruits secs més recomenables per a qualsevol dieta pel seu alt contingut en proteïnes, antioxidants i minerals. Van...

El Cava Marquès de la Sardana Brut Rosé guanya la medalla d'Or al International Wine Challenge

01/12/2020

Castell d’Or aconsegueix la medalla d’Or amb el Cava Marquès de la Sardana Brut Rosat al concurs Internacional Wine Challenge, un certamen amb...

Ja està disponible el nou Oli de Pau

27/11/2020

L’Oli de Pau d’oliva extra verge s’obté d’oliveres centenàries de l’Empordà Empordàlia ja ha tret la nova collita d’aquest any del...

Flama d’Or renova la seva imatge amb una aposta elegant i simbòlica

26/11/2020

Castell d'Or ha renovat les etiquetes d'una de les seves línies més emblemàtiques i conegudes, Flama d'Or. Les noves etiquetes estan inspirades en...

Som socis de:
Amb el suport de