Carregant web FCAC

Diumenge 8 de març, en la Diada Gastronòmica de la Truita d'espinacs en suc

La Cooperativa d'Ulldemolins presenta els “Vins del Silenci”

La nova imatge d'aquests vins de qualitat és fresca, elegant i emotiva,i transmet la identitat del territori on estan plantades les vinyes dels socis,sota el resguard de la “Vall del Silenci” i a l’abric de la Serra de Montsant

05/03/2015
Ssssssshhhhhh Ulldemolins
Ssssssshhhhhh Ulldemolins

La Cooperativa Agrícola d'Ulldemolins ha creat una nova línia de vins de qualitat, “Vins del Silenci”, que estan elaborats amb varietats de raïm autòctones -com la Garnatxa negra, laGarnatxa blanca i el Macabeu- que han crescut en un terrer i un microclima molt especials, a 600m d’altitud, amb produccions baixes per cep.

El primer vi de la gamma que surt al mercat és Sssssshhhhhh Ulldemolins i es presenta aquest diumenge, 8 de març, a les 11 h, en el marc de la XXXIV Diada Gastronòmica de la Truita d'espinacs en suc d'Ulldemolins.

El vi Ssssssshhhhhh Ulldemolins està elaborat amb la varietat garnatxa negra i té un lleuger pas per fusta. Presenta una bona capa de color vermell robí intens. Segur que ens sorprendrà per la frescor de les fruites del bosc i les espècies, que hi són presents. Els tanins madurs i suaus, que es poden percebre en la seva carnositat, li atorguen cos i personalitat.

Des de la Cooperativa, també s’ha volgut apostar per un canvi de la imatge corporativa, una imatge més innovadora, que pretén identificar amb un joc visual, el municipi i l’entorn on està situat.

“Vins del Silenci”, sota l’empara de la DO Montsant, és la nova aposta per adaptar-se a la necessitat dels clients i dels mercats actuals que demanen, no només uns vins de qualitat, sinó que la imatge que transmetin aquests vins sigui també atractiva.

El que no canvia és la nostra filosofia de treball i esforç per millorar. Volem donar un pas endavant i que formeu part del nostre projecte.

Altres notícies
01.07.2025

La jornada gastronòmica de les cooperatives agràries i Caprabo serveix territori al plat

01/07/2025

Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...

26.06.2025

Manu Chao al Celler Empordàlia

26/06/2025

Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...

25.06.2025

Melodeep Festival torna a la Vinícola de Nulles

25/06/2025

El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...

19.06.2025

Nou motius per brindar amb vins cooperatius

19/06/2025

Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...

18.06.2025

Domenio torna a brillar als Decanter World Wine Awards

18/06/2025

Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...

17.06.2025

La VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona amb gust cooperatiu

17/06/2025

Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...

10.06.2025

Empedrat de mongetes del ganxet ecològiques

06/2025

Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...

10.06.2025

L'Associació Catalana d’Enòlegs reconeix Cevipe amb el premi 'Enòleg de Prestigi' a La Nit de l'Enologia

10/06/2025

El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya