Carregant web FCAC

Cellers Domenys celebra la Festa del Vi jove i l’Oli novell

Durant l’esmorzar-degustació també es donarà a conèixer el nou vi dolç Domenio Trepat, el primer vi dolç de Catalunya amb aquesta varietat

03/03/2017

Cellers Domenys, una de les cooperatives més grans i sòlides del territori fruit de la unió de set cooperatives catalanes (Sant Jaume dels Domenys, Banyeres del Penedès, La Bisbal del Penedès, Rocafort de Queralt, Blancafort, Rodonyà i Pira), us convida a la Festa del Vi jove i l’Oli novell on presentarà, mitjançant un esmorzar-degustació, les seves varietats de vi jove i oli novell.

Aquest esdeveniment, que tindrà lloc aquest diumenge 5 de març de 2017, a partir de les 9.30h al Celler de Sant Jaume dels Domenys, està obert a tota la població i comptarà amb la participació d’un miler de persones.

El nou vi dolç Domenio Trepat

Durant la celebració de l’esmorzar-degustació es presentarà el corresponent vi jove i oli novell. Enguany, Cellers Domenys també donarà a conèixer entre els assistents, el seu nou vi dolç Domenio Trepat, el primer vi dolç de Catalunya amb aquesta varietat.

El vi dolç Domenio Trepat té una bona capa de color grana i abundant llàgrima. Aromes molt intensos de fruites sobremadurades com les figues, panses, orellanes i poma confitada transmeten al nas records refrescants de les espècies dolces com la canyella, la nou moscada i l'anís. En boca presenta una entrada dolça i potent, donant com a resultat un vi molt saborós i llaminer.

El nou Vi Dolç Domenio Trepat se suma a la triologia que va treure Cellers Domenys al mercat el 2015: Domenio Trepat, Ull de llebre i Sumoi.

Paral·lelament, i en el marc de la Festa del Vi jove i l’Oli novell, també hi haurà la 12a. Mostra d’arts i oficis del món de la vinya i el vi, la 12a. Exposició de treballs artesanals de puntes de coixí i l’exposició fotogràfica: “Festes Majors” - La Llinyola.

Com a novetat d’enguany, el mateix diumenge dia 5 a les 13 hores tindrà lloc el Taller de Memòria Oral de la Festa del Vi Jove i l’Oli Novell i de la Festa de la Verema i el Most de Sant Jaume dels Domenys. Es tracta d’una activitat de l’Observatori del Patrimoni Etnològic i Inmaterial de la Generalitat de Catalunya.
 

Més informació

DIA diumenge, 5 de març, de 2017
HORA 9.30h
LLOC Celler Domenys, C. Prat de la Riba, 18. Sant Jaume dels Domenys
OBSERVACIONS Es prega confirmeu la vostra assistència a Lluïsa Descarrega, Gabinet de premsa Cellers Domenys | 663 43 61 78 - 977 24 21 28

Altres notícies
05.09.2025

La sega de l'arròs esdevé festa gràcies a la unió del territori

05/09/2025

La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...

02.09.2025

Els productes de cooperatives agràries arribaran a les llars amb el sorteig de 28 cistelles

02/09/2025

Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...

01.09.2025

Doble medalla d'or pels vins Domenio als Premis Sigillum de la DO Conca de Barberà

01/09/2025

Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...

01.08.2025

Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, amb presència cooperativa

01/08/2025

La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...

30.07.2025

Els caves Ecològic 'Reserva del Soci' i 'Culminant' de l'Agrícola de Llorenç del Penedès, medalla d'or als International Wine&Spirits Awards 2025

30/07/2025

La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....

17.07.2025

Tebi de préssecs amb iogurt i avellanes

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Botifarra rostida amb pera, prunes i pinyons

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Amanida de cogombre i poma, amb mató, fruita seca i herbes aromàtiques

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya