El dissabte 4 de març, Celler Masroig va iniciar la celebració del seu Centenari (1917-2017) amb una festa dedicada als seus socis i treballadors. L’acte va ser presidit pel Sr. Joaquim Nin, Secretari general de la Presidència, acompanyat pel Sr. Òscar Peris, Delegat Territorial del Govern de la Generalitat a Tarragona, el Sr. Salvador Puig, director general de l’INCAVI, el Sr. Àngel Xifré, director dels Serveis Territorials del DAAM a Tarragona i el Sr. Ramon Sarroca, president de la FCAC.
La festa va començar amb l’espectacle “El Sommelier”, un monòleg d’humor negre, escrit i protagonitzat per l’actor Fermí Fernández, amb la col·laboració de l’escriptor i dramaturg Toni Orensanz, i dirigit pel també actor Toni Albà. Acte seguit, es van dur a terme els parlaments de les diferents autoritats i un petit homenatge a diverses persones que han format part de la història del Celler durant aquests 100 anys.
El gran protagonista de l’acte però ha estat el vi del centenari. Un vi elaborat exclusivament per celebrar aquests 100 anys. Una edició limitada de 500 ampolles firmades pel Director Tècnic i enòleg del celler, Carles Escolar. Un vi 100% masrojà, 100% carinyena, la varietat més preuada del poble del Masroig.
Després de l’acte central es va dur a terme la inauguració d’un monument representatiu d’aquests 100 anys de vida del Celler, un símbol que quedarà permanent i ens farà recordar aquesta data històrica. Finalment, l’acte es va finalitzar amb un dinar aperitiu per a tots els convidats.
Aquest només és el primer de diferents esdeveniments que marcaran el calendari aquest 2017, i que s’aniran publicant a les xarxes socials, com una gran festa d’aniversari prevista el 7 de juliol a Tarragona.
Celler Masroig, fundat l’any 1917, és actualment un dels referents de la jove Denominació d’Origen Montsant. La seva producció se situa en uns 2,5 milions de kg de verema a l’any, majoritàriament de carinyena i garnatxa, varietats autòctones de la zona.
El celler porta al darrera una història plena de matisos, lluites i victòries. Any rere any el món ha anat canviant i la bodega també. Gustos, modes i tendències de la societat han estat un repte sostingut, i el Celler Masroig no ha estat aliè a aquests canvis. La visió, sempre humana dels seus socis i treballadors, s’ha adaptat a cada canvi del curs de la història, mantenint sempre però les seves arrels i tradicions. El celler del segle XXI treballa per afermar dia a dia la confiança dels seus clients i per continuar essent un dels cellers de referència dins la Denominació d’Origen Montsant.
La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...
Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...
Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...
La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...
La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h