Carregant web FCAC

Descobreix les “activitats de tardor” del Celler Masroig

Celler Masroig organitza diverses activitats per gaudir durant aquesta tardor, entre elles l’experiència oleoturística “Fes l’oliva” i l’exitós Room Escape als trulls de 1917, que es durà a terme durant el pont de desembre

21/11/2018

La campanya de recollida de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ens torna a oferir l’oportunitat de viure en primera persona el procés de producció de l’oli d’oliva extra verge 100% arbequina, DOP Siurana.

Sota el lema “Fes l’oliva”, Celler Masroig ens convida a anar als camps d’olivers a recollir olives, una experiència oleoturística on acompanyem al pagès a la seva finca i així vivim en directe la tècnica de recollida de l’oliva i coneixem en directe el procés de l’elaboració de l’oli d’oliva verge extra 100% arbequina “Les Sorts”. El recorregut acaba amb una visita al molí i una degustació de diferents olis, on s’hi inclou el famós oli del raig.

L’activitat es programarà tots els dissabtes durant el període de recollida del fruit (*), que durarà aproximadament fins als vols de Nadal. Aquesta experiència es defineix com una activitat per a tots els públics interessats en conèixer aquest territori i els seus productes més preuats.
 

Torna el Room Escape pel pont de desembre

El divendres 7 de desembre, i per tercera vegada, els antics trulls subterranis de 1917 del Celler Masroig es tornaran a omplir de misteri oferint al visitant més aventurer l’experiència de viure el videojoc d’aventures físic “Segrest de l’enòleg”. Disposaran d’una hora per resoldre l’enigma relacionat amb els secrets més ben guardats dels vins del Celler Masroig. Hauran de fer servir els elements que trobaran al llarg de l’activitat per resoldre una sèrie de trencaclosques i escapar abans que se'ls esgoti el temps. Un cop superin la prova ho podran celebrar amb una degustació de vins i olis del Celler.

L’activitat es realitzarà el 7 de desembre amb diversos torns de matí i tarda (10h, 12h, 16h i 17.30h) i està pensada per equips de 10 persones. El preu és de 30€/persona i es necessari reserva prèvia. L’activitat inclou: Room Escape, tast guiat de 3 vins i degustació de l’oli nou. Les places són limitades segons l’ordre de reserva.

 

Més informació i reserves

visites@cellermasroig.com  o trucant al 646 743 922

*L’horari de l’activitat “Fes l’oliva” va en funció de la programació de la recollida el dia anterior, és per això que es programarà 24h abans.

Altres notícies
01.07.2025

La jornada gastronòmica de les cooperatives agràries i Caprabo serveix territori al plat

01/07/2025

Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...

26.06.2025

Manu Chao al Celler Empordàlia

26/06/2025

Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...

25.06.2025

Melodeep Festival torna a la Vinícola de Nulles

25/06/2025

El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...

19.06.2025

Nou motius per brindar amb vins cooperatius

19/06/2025

Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...

18.06.2025

Domenio torna a brillar als Decanter World Wine Awards

18/06/2025

Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...

17.06.2025

La VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona amb gust cooperatiu

17/06/2025

Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...

10.06.2025

Empedrat de mongetes del ganxet ecològiques

06/2025

Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...

10.06.2025

L'Associació Catalana d’Enòlegs reconeix Cevipe amb el premi 'Enòleg de Prestigi' a La Nit de l'Enologia

10/06/2025

El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya