Comunicats de premsa

Descobreix les “activitats de tardor” del Celler Masroig

21/11/2018

Celler Masroig organitza diverses activitats per gaudir durant aquesta tardor, entre elles l’experiència oleoturística “Fes l’oliva” i l’exitós Room Escape als trulls de 1917, que es durà a terme durant el pont de desembre

La campanya de recollida de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ens torna a oferir l’oportunitat de viure en primera persona el procés de producció de l’oli d’oliva extra verge 100% arbequina, DOP Siurana.

Sota el lema “Fes l’oliva”, Celler Masroig ens convida a anar als camps d’olivers a recollir olives, una experiència oleoturística on acompanyem al pagès a la seva finca i així vivim en directe la tècnica de recollida de l’oliva i coneixem en directe el procés de l’elaboració de l’oli d’oliva verge extra 100% arbequina “Les Sorts”. El recorregut acaba amb una visita al molí i una degustació de diferents olis, on s’hi inclou el famós oli del raig.

L’activitat es programarà tots els dissabtes durant el període de recollida del fruit (*), que durarà aproximadament fins als vols de Nadal. Aquesta experiència es defineix com una activitat per a tots els públics interessats en conèixer aquest territori i els seus productes més preuats.
 

Torna el Room Escape pel pont de desembre

El divendres 7 de desembre, i per tercera vegada, els antics trulls subterranis de 1917 del Celler Masroig es tornaran a omplir de misteri oferint al visitant més aventurer l’experiència de viure el videojoc d’aventures físic “Segrest de l’enòleg”. Disposaran d’una hora per resoldre l’enigma relacionat amb els secrets més ben guardats dels vins del Celler Masroig. Hauran de fer servir els elements que trobaran al llarg de l’activitat per resoldre una sèrie de trencaclosques i escapar abans que se'ls esgoti el temps. Un cop superin la prova ho podran celebrar amb una degustació de vins i olis del Celler.

L’activitat es realitzarà el 7 de desembre amb diversos torns de matí i tarda (10h, 12h, 16h i 17.30h) i està pensada per equips de 10 persones. El preu és de 30€/persona i es necessari reserva prèvia. L’activitat inclou: Room Escape, tast guiat de 3 vins i degustació de l’oli nou. Les places són limitades segons l’ordre de reserva.

 

Més informació i reserves

visites@cellermasroig.com  o trucant al 646 743 922

*L’horari de l’activitat “Fes l’oliva” va en funció de la programació de la recollida el dia anterior, és per això que es programarà 24h abans.

Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

Cevipe es consolida com el primer proveïdor de vi a doll a la zona cava i Catalunya constituint-se en grup cooperatiu
Cevipe es consolida com el primer proveïdor de vi a doll a la zona cava i Catalunya constituint-se en grup cooperatiu 26/07/2019 Després de gairebé 35 anys de la seva constitució com a cooperativa de segon grau, CEVIPE, Centre Vinícola del Penedès fa un pas més constituint-se en Grup Cooperatiu. Aquesta evolució sorgeix...
Cellers Domenys i Celler Masroig signen un ambiciós acord de cooperació
Cellers Domenys i Celler Masroig signen un ambiciós acord de cooperació 25/07/2019 La cooperació entre els dos cellers pretén arribar a diferents àmbits de gestió de les respectives organitzacions Celler Masroig i Cellers Domenys, ambdues empreses del sector vitivinícola...
FCAC reclama l’ajut estatal de 120,75€/ha  a la fruita seca per evitar l’abandonament
FCAC reclama l’ajut estatal de 120,75€/ha a la fruita seca per evitar l’abandonament 22/07/2019 El 70% de la fruita seca es conrea en secà i a zones marginals, on el risc d’abandonament és alt i comportaria la desertització La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC)...
La FCAC, crítica amb la proposta  de Llei d’oliveres monumentals
La FCAC, crítica amb la proposta de Llei d’oliveres monumentals 18/07/2019 La superfície forestal de Catalunya ha augmentat del 35% al 70% en mig segle, i l’olivera tradicional de secà és un dels conreus en perill de desaparició La Federació de Cooperatives...
La FCAC confirma que l’incendi va arrasar  un miler d’hectàrees d’olivera i ametller
La FCAC confirma que l’incendi va arrasar un miler d’hectàrees d’olivera i ametller 09/07/2019 El sector reclama mesures de suport per fer front als costos de replantació i a danys pluriennals en conreus ubicats a zones amb alt risc d’abandonament de l’activitat La Federació de...
Cellers Domenys presenta la marca Domenio Wines, el seu projecte d’embotellats
Cellers Domenys presenta la marca Domenio Wines, el seu projecte d’embotellats 03/07/2019 Domenio Wines és fruit de l’aposta per la diversificació que fa la cooperativa Cellers Domenys La cooperativa Cellers Domenys presenta el seu projecte d’embotellats sota la marca Domenio...
La FCAC reclama mesures de suport per a les explotacions afectades i les seves cooperatives
La FCAC reclama mesures de suport per a les explotacions afectades i les seves cooperatives 28/06/2019 Davant de l’incendi que està afectant a les comarques de la Ribera d’Ebre, les Garrigues i el Segrià la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) volem, en primer lloc, mostrar...
Magí Baltà, nou president de Cellers Domenys
Magí Baltà, nou president de Cellers Domenys 26/06/2019 Lluís Urgell, el president sortint, agraeix al consell rector i a tota la cooperativa la confiança mostrada durant aquests 8 anys de gestió Magí Baltà Ventura és el nou president de Cellers...
Caprabo i la FCAC celebren la II Jornada Gastronòmica amb Productes de Cooperatives Agràries de Catalunya
Caprabo i la FCAC celebren la II Jornada Gastronòmica amb Productes de Cooperatives Agràries de Catalunya 17/06/2019 Caprabo i la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) s’han unit, per segon any consecutiu, per celebrar la II Jornada Gastronòmica de Proximitat amb Productes de Cooperatives...
La gamma de mels ecològiques Muria BIO sorprèn en la primera edició d'Organic Food Iberia
La gamma de mels ecològiques Muria BIO sorprèn en la primera edició d'Organic Food Iberia 14/06/2019 Un equip de Muria BIO , liderat pel seu president, Rafel Muria, ha participat a la primera edició de la fira Organic Food Iberia, celebrada la passada setmana a IFEMA (Madrid). Organic Food...
La Cooperativa Agrícola de Barberà commemora el 125è aniversari
La Cooperativa Agrícola de Barberà commemora el 125è aniversari 14/06/2019 La Cooperativa Agrícola de Barberà de la Conca durà a terme, diumenge 16 de juny, diversos actes commemoratius del 125è aniversari de la seva fundació coincidint amb la Festa del Trepat...
Caprabo i la FCAC presenten la II Jornada de Cuina de Proximitat amb Productes de Cooperatives Agràries de Catalunya
Caprabo i la FCAC presenten la II Jornada de Cuina de Proximitat amb Productes de Cooperatives Agràries de Catalunya 12/06/2019 El Xef Nacho Arregui, assessor gastronòmic i xef executiu de Grupo Bassko, serà l’encarregat d’oferir un taller d’alta gastronomia amb receptes elaborades a partir de productes de...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x