Carregant web FCAC

Descobreix les “activitats de tardor” del Celler Masroig

Celler Masroig organitza diverses activitats per gaudir durant aquesta tardor, entre elles l’experiència oleoturística “Fes l’oliva” i l’exitós Room Escape als trulls de 1917, que es durà a terme durant el pont de desembre

21/11/2018

La campanya de recollida de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ens torna a oferir l’oportunitat de viure en primera persona el procés de producció de l’oli d’oliva extra verge 100% arbequina, DOP Siurana.

Sota el lema “Fes l’oliva”, Celler Masroig ens convida a anar als camps d’olivers a recollir olives, una experiència oleoturística on acompanyem al pagès a la seva finca i així vivim en directe la tècnica de recollida de l’oliva i coneixem en directe el procés de l’elaboració de l’oli d’oliva verge extra 100% arbequina “Les Sorts”. El recorregut acaba amb una visita al molí i una degustació de diferents olis, on s’hi inclou el famós oli del raig.

L’activitat es programarà tots els dissabtes durant el període de recollida del fruit (*), que durarà aproximadament fins als vols de Nadal. Aquesta experiència es defineix com una activitat per a tots els públics interessats en conèixer aquest territori i els seus productes més preuats.
 

Torna el Room Escape pel pont de desembre

El divendres 7 de desembre, i per tercera vegada, els antics trulls subterranis de 1917 del Celler Masroig es tornaran a omplir de misteri oferint al visitant més aventurer l’experiència de viure el videojoc d’aventures físic “Segrest de l’enòleg”. Disposaran d’una hora per resoldre l’enigma relacionat amb els secrets més ben guardats dels vins del Celler Masroig. Hauran de fer servir els elements que trobaran al llarg de l’activitat per resoldre una sèrie de trencaclosques i escapar abans que se'ls esgoti el temps. Un cop superin la prova ho podran celebrar amb una degustació de vins i olis del Celler.

L’activitat es realitzarà el 7 de desembre amb diversos torns de matí i tarda (10h, 12h, 16h i 17.30h) i està pensada per equips de 10 persones. El preu és de 30€/persona i es necessari reserva prèvia. L’activitat inclou: Room Escape, tast guiat de 3 vins i degustació de l’oli nou. Les places són limitades segons l’ordre de reserva.

 

Més informació i reserves

visites@cellermasroig.com  o trucant al 646 743 922

*L’horari de l’activitat “Fes l’oliva” va en funció de la programació de la recollida el dia anterior, és per això que es programarà 24h abans.

Altres notícies
05.09.2025

La sega de l'arròs esdevé festa gràcies a la unió del territori

05/09/2025

La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...

02.09.2025

Els productes de cooperatives agràries arribaran a les llars amb el sorteig de 28 cistelles

02/09/2025

Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...

01.09.2025

Doble medalla d'or pels vins Domenio als Premis Sigillum de la DO Conca de Barberà

01/09/2025

Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...

01.08.2025

Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, amb presència cooperativa

01/08/2025

La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...

30.07.2025

Els caves Ecològic 'Reserva del Soci' i 'Culminant' de l'Agrícola de Llorenç del Penedès, medalla d'or als International Wine&Spirits Awards 2025

30/07/2025

La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....

17.07.2025

Tebi de préssecs amb iogurt i avellanes

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Botifarra rostida amb pera, prunes i pinyons

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Amanida de cogombre i poma, amb mató, fruita seca i herbes aromàtiques

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya