La campanya de recollida de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ens torna a oferir l’oportunitat de viure en primera persona el procés de producció de l’oli d’oliva extra verge 100% arbequina, DOP Siurana.
Sota el lema “Fes l’oliva”, Celler Masroig ens convida a anar als camps d’olivers a recollir olives, una experiència oleoturística on acompanyem al pagès a la seva finca i així vivim en directe la tècnica de recollida de l’oliva i coneixem en directe el procés de l’elaboració de l’oli d’oliva verge extra 100% arbequina “Les Sorts”. El recorregut acaba amb una visita al molí i una degustació de diferents olis, on s’hi inclou el famós oli del raig.
L’activitat es programarà tots els dissabtes durant el període de recollida del fruit (*), que durarà aproximadament fins als vols de Nadal. Aquesta experiència es defineix com una activitat per a tots els públics interessats en conèixer aquest territori i els seus productes més preuats.
El divendres 7 de desembre, i per tercera vegada, els antics trulls subterranis de 1917 del Celler Masroig es tornaran a omplir de misteri oferint al visitant més aventurer l’experiència de viure el videojoc d’aventures físic “Segrest de l’enòleg”. Disposaran d’una hora per resoldre l’enigma relacionat amb els secrets més ben guardats dels vins del Celler Masroig. Hauran de fer servir els elements que trobaran al llarg de l’activitat per resoldre una sèrie de trencaclosques i escapar abans que se'ls esgoti el temps. Un cop superin la prova ho podran celebrar amb una degustació de vins i olis del Celler.
L’activitat es realitzarà el 7 de desembre amb diversos torns de matí i tarda (10h, 12h, 16h i 17.30h) i està pensada per equips de 10 persones. El preu és de 30€/persona i es necessari reserva prèvia. L’activitat inclou: Room Escape, tast guiat de 3 vins i degustació de l’oli nou. Les places són limitades segons l’ordre de reserva.
Més informació i reserves
visites@cellermasroig.com o trucant al 646 743 922
*L’horari de l’activitat “Fes l’oliva” va en funció de la programació de la recollida el dia anterior, és per això que es programarà 24h abans.
Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...
Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...
El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...
El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h