Carregant web FCAC

Tot a punt per a la Festa del Vi jove i l’Oli novell de Cellers Domenys

Cellers Domenys celebra aquest diumenge, 1 de març, la Festa Del Vi Jove i l’Oli Novell amb un esmorzar-degustació que tindrà lloc als voltants del celler de Sant Jaume dels Domenys

27/02/2020

Entre les novetats d’aquesta edició, hi ha la presentació i tast dels vins i caves Domenio Wines de Cellers Domenys

Cellers Domenys, una de les cooperatives més grans i sòlides del territori fruit de la unió de set cooperatives catalanes (Sant Jaume dels Domenys, Banyeres del Penedès, La Bisbal del Penedès, Rocafort de Queralt, Blancafort, Rodonyà i Pira), es prepara per viure una nova edició de la Festa del Vi jove i l’Oli novell.

L’esdeveniment, obert a tothom i que tindrà lloc als voltants del celler de Sant Jaume dels Domenys aquest diumenge, 1 de març, s’iniciarà a les 9.30 h amb el tradicional esmorzar de forquilla per presentar les varietats de vi jove i oli novell de Cellers Domenys. Per aquesta edició es preveu la participació d’un miler de persones.

Enguany la Festa tindrà com a novetat la presentació i tast de tota la gamma de vins i caves Domenio Wines de Cellers Domenys: Nat 1917, Capvespre Sunset, Capvespre Origen i Tres Naus. Paral·lelament, i durant tota la jornada fins al migdia, els assistents podran passejar, visitar i comprar al mercadet que s’instal·larà als voltants del celler amb diferents paradetes de productes de la millor artesania catalana, exposició i venda de vins, caves i olis, entre d’altres.

 

Sobre Cellers Domenys

Cellers Domenys és una de les cooperatives de primer grau més grans i sòlides del territori, nascuda el 1917 a Sant Jaume dels Domenys. Una entitat compromesa amb les persones i l’entorn, que representa la unió de les 7 cooperatives catalanes que la integren i que pertanyen als municipis de Sant Jaume dels Domenys, Banyeres del Penedès, la Bisbal del Penedès, Rocafort de Queralt, Blancafort, Rodonyà i Pira. El model de fusió i el saber fer de Cellers Domenys l’han convertit en una de les cooperatives referents del sud de Catalunya, reconeguda amb 4 denominacions d’origen vitivinícoles: Cava, Penedès, Conca de Barberà i Catalunya; a més de l’oleícola DO Siurana.

En total, suma més de 600 socis i gestiona més de 2.500 hectàrees. La seva àmplia producció inclou diverses marques de vins, caves i olis. L’aposta per la diversificació i comercialització dels embotellats es materialitza amb la posada en marxa de la nova marca Domenio Wines by Cellers Domenys amb la qual s’identifica l’elaborador de tots els vins i caves embotellats que produeix. La trajectòria de més de cent anys, el compromís amb la terra i l’aposta per la innovació i tecnologia han convertit a Cellers Domenys en el Millor Celler en l’edició dels Premis Vinari 2019, el gran certamen de vins i caves de Catalunya.

 

Més informació

Dia Diumenge, 1 de març de 2020
Hora 9.30 h
Lloc Celler Domenys, carrer Prat de la Riba, 18. Sant Jaume dels Domenys

Es prega confirmeu la vostra assistència a:

Aida Paredes | aida@garamond.biz
Hugo Somé Giménez | hugo@garamond.biz
Tel. 977 24 21 28

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya