Carregant web FCAC

Diumenge 30 de novembre, al matí, a Bràfim

La cooperativa de Bràfim inaugura l’agrobotiga

La inauguració coincideix amb la XII Festa del Vi Novell i l’Oli Nou, i permetrà ampliar fins a 110 m2 la superfície de venda directa

27/11/2014

El proper diumenge 30 de novembre, coincidint amb la XII Festa del Vi Novell i l’Oli Nou, la Cooperativa Agrícola de Bràfim inaugura l’agrobotiga per a la venda de producte de proximitat. Amb aquesta nova instal·lació, la cooperativa amplia la superfície de venda directa a 110 metres quadrats.

Entre els productes destacats trobem la gamma de vins “Puig Rodó”, amb DO Tarragona i elaborats per la mateixa cooperativa de Bràfim. També, els olis d’oliva verge extra varietat arbequina amb DOP Siurana i els olis d’oliva de varietat menya, tots de la cooperativa Ceolpe. A més, s’hi poden trobar altres productes de proximitat com cava, fruita seca, calçots i cireres, així com  productes artesanals i de temporada.

La celebració començarà a les 10h amb un esmorzar popular i seguidament, a les 11h, el conseller d’Agricultura, Josep M. Pelegrí, serà l’encarregat de l’acte inaugural de l’agrobotiga.

Durant el matí, es farà la II Trobada de Plaques de Cava.

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya