Carregant web FCAC

Dimarts 10 de febrer, a Barcelona

La Cooperativa Falset Marçà presenta a restauradors i botiguers la renovada gamma de vins Castell de Falset

05/02/2015

La Cooperativa Falset Marçà presenta a restauradors i botiguers de Barcelona la renovada gamma de vins Castell de Falset, en un acte que tindrà lloc el proper dimarts 10 de febrer al Restaurant HOriginal (C. Ferlandina, 29), a partir de les 20h.

La sessió de tast, que serà gratuïta, tindrà capacitat per a 40 persones i la dirigirà el gerent de la Cooperativa, Xavi Domènech. Es tastaran totes les referències de la gamma Castell de Falset, una de les marques més emblemàtiques del celler centenari de la DO Montsant. El projecte de renovació de la gamma de vins es va anunciar públicament a la fira Alimentària i ara, un any després, ja estan totes les referències al mercat, amb els cupatges i la criança finalitzades i el canvi d'imatge realitzat a totes les ampolles, amb l'objectiu d'enaltir la singularitat dels vins i donar-los un prestigi diferenciat al de la gamma Ètim. Amb la renovació d'estil, relat i disseny, es busca arribar a nous mercats, amb un paladar més elegant i interessat per la història, ja que el passat medieval de Falset és el denominador comú dels 4 vins i de l'oli de la sèrie. El repertori de tast del proper dimarts és el següent:

  • La Dama de Blanc: Garnatxa blanca
  • Lo Senyor del Castell: Garnatxa, Carinyena i Syrah (60,30,10) 
  • Lo Foc del Castell: Garnatxa, Carinyena i Cabernet Sauvignon (60,30,10)
  • Lo Dolç Joglar: Vi dolç 100% Carinyena

El cinquè producte de la gamma Castell de Falset és L'Or, un oli d'oliva arbequina verge extra DOP Siurana. El relat novel·lesc que uneix vi i oli es pot entendre a través de l'etiquetatge on hi figuren personatges medievals creats per una il·lustradora que ha treballat el disseny amb aquarel·les.

Per reservar plaça, cal enviar un correu electrònic a ivan@etim.cat.

Altres notícies
05.09.2025

La sega de l'arròs esdevé festa gràcies a la unió del territori

05/09/2025

La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...

02.09.2025

Els productes de cooperatives agràries arribaran a les llars amb el sorteig de 28 cistelles

02/09/2025

Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...

01.09.2025

Doble medalla d'or pels vins Domenio als Premis Sigillum de la DO Conca de Barberà

01/09/2025

Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...

01.08.2025

Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, amb presència cooperativa

01/08/2025

La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...

30.07.2025

Els caves Ecològic 'Reserva del Soci' i 'Culminant' de l'Agrícola de Llorenç del Penedès, medalla d'or als International Wine&Spirits Awards 2025

30/07/2025

La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....

17.07.2025

Tebi de préssecs amb iogurt i avellanes

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Botifarra rostida amb pera, prunes i pinyons

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Amanida de cogombre i poma, amb mató, fruita seca i herbes aromàtiques

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya