Qualitat alimentària
- Concepte de qualitat alimentària.
- Certificació.
- Tendències de la certificació alimentària.
Protecció de marques
- Concepte de marca. Llei de marques.
- Procés de registre de marques.
- Marques col·lectives i de garantia. Marques de certificació.
Programes de qualitat alimentària europeus
- Programes Europeus DOP, IGP, ETG.
- Agricultura ecològica.
- Altres iniciatives de l’agricultura orgànica.
Marques de qualitat públiques d’àmbit estatal
- Programes de producció integrada.
- Normativa d’ibèrics.
- Figures de qualitat en el sector vinícola.
Altres programes de qualitat alimentària d’àmbit nacional
- Normes UNE d’influència en programes de certificació alimentària.
- Altres programes de qualitat legalment.
Programes de qualitat d’iniciativa privada
- Programes desenvolupats per IFS.
- Protocol BRC FOOD.
Programes de certificació
- Sistema de gestió de la seguretat alimentària: ISO 22.000.
- Programes privats en bones pràctiques agràries en el sector primari.
- Altres programes de certificació privats.
Altres programes de certificació
- Sistemes de certificació per al sector hoteler.
- Sistemas APPCC i de traçabilitat.
- Certificació i acreditació.
- Professionals del sector de la indústria alimentària.
- Persones interessades en adquirir coneixements relacionats amb la normativa vigent als programes de qualitat i de certificació en l’àmbit de l’alimentació.
- Identificar i aplicar la normativa vigent als programes de qualitat i de certificació en l’àmbit de l’alimentació.
- És necessari disposar d’un PC, tablet o mòbil capaç de navegar per Internet. Es recomana el Google Chrome perquè és el navegador que dóna menys problemes.