Carregant web FCAC

Aula de formació - PARTICULARS

Certificació de qualitat en alimentació

Preu: 375€ (280,50€ bonificables)
Durada: 50 hores
Idioma: Castellà
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes

Qualitat alimentària

  • Concepte de qualitat alimentària.
  • Certificació.
  • Tendències de la certificació alimentària.

Protecció de marques

  • Concepte de marca. Llei de marques.
  • Procés de registre de marques.
  • Marques col·lectives i de garantia. Marques de certificació.

Programes de qualitat alimentària europeus

  • Programes Europeus DOP, IGP, ETG.
  • Agricultura ecològica.
  • Altres iniciatives de l’agricultura orgànica.

Marques de qualitat públiques d’àmbit estatal

  • Programes de producció integrada.
  • Normativa d’ibèrics.
  • Figures de qualitat en el sector vinícola.

Altres programes de qualitat alimentària d’àmbit nacional

  • Normes UNE d’influència en programes de certificació alimentària.
  • Altres programes de qualitat legalment.

Programes de qualitat d’iniciativa privada

  • Programes desenvolupats per IFS.
  • Protocol BRC FOOD.

Programes de certificació

  • Sistema de gestió de la seguretat alimentària: ISO 22.000.
  • Programes privats en bones pràctiques agràries en el sector primari.
  • Altres programes de certificació privats.

Altres programes de certificació

  • Sistemes de certificació per al sector hoteler.
  • Sistemas APPCC i de traçabilitat.
  • Certificació i acreditació.
  • Professionals del  sector de la indústria alimentària.
  • Persones interessades en adquirir coneixements relacionats amb la normativa vigent als programes de qualitat i de certificació en l’àmbit de l’alimentació.
  • Identificar i aplicar la normativa vigent als programes de qualitat i de certificació en l’àmbit de l’alimentació.
  • És necessari disposar d’un PC, tablet o mòbil capaç de navegar per Internet. Es recomana el Google Chrome perquè és el navegador que dóna menys problemes.

Cursos relacionats

Food Defense: nova línia de defensa per a la indústria alimentària
Preu: 345€ (250,80€ bonificables)
Durada: 30 hores
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
Sistema de Gestió de la Seguretat Alimentària. Norma ISO 22000: 2018
Preu: 320€ (220,00€ bonificables)
Durada: 30 hores
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
Auditor intern de seguretat alimentària FSSC 22000 v6
Preu: 475€ (378,40€ bonificables)
Durada: 45 hores
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
Gestió d'al·lèrgens en el sector alimentari
Preu: 345€ (250,80€ bonificables)
Durada: 30 hores
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
Pack auditor intern en seguretat alimentària ISO 22000:2018 i auditories segons l’estàndard IFS (Versió 8) i BRCGS (Versió 9)
Preu: 750€ (651,20€ bonificables)
Durada: 135 hores
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
Higiene i seguretat alimentària. Manipulador d'aliments
Data: 03/05/2024 al 03/06/2024
Preu: 110€ (61,60€ bonificables)
Durada: 8 hores
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
Auditories segons l’estàndard GLOBALGAP F&H - Versió 5.2/5.4
Preu: 345€ (250,80€ bonificables)
Durada: 30 hores
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
Auditories de seguretat alimentària segons ISO 22000: 2018
Preu: 320€ (224,40€ bonificables)
Durada: 30 hores
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
Curs superior especialitzat en processos de certificació dels estàndards IFS (Versió 6.1) i BRC (Versió 8)
Preu: 320€ (224,40€ bonificables)
Durada: 30 hores
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
Curs superior especialitzat en requisits de l'estàndard BRC (Versió 8)
Preu: 320€ (224,40€ bonificables)
Durada: 30 hores
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
Curs superior especialitzat en requisits de l'estàndard IFS (Versió 7)
Preu: 325€ (228,80€ bonificables)
Durada: 30 hores
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
Programa superior en seguretat alimentària i gestió de la innocuïtat
Preu: 920€ (844,80€ bonificables)
Durada: 90 hores
On-line Seguretat alimentària
Inscripcions obertes
Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya