Carregant web FCAC

Cooperativa d’Artesa, 60è aniversari

16/01/2018

Al maig de 1958, una vuitantena d’agricultors de la zona d’Artesa van fundar la cooperativa amb l’objectiu d’agrupar serveis i produccions per potenciar el desenvolupament de la comarca. Actualment, la Cooperativa d’Artesa de Segre dóna servei a 1.137 socis de la Noguera, Pallars Jussà, Segarra, Urgell i Alt Urgell.

Aquest creixement s’ha fet sempre mantenint els principis que han marcat la trajectòria de la cooperativa: capacitat de treball, ètica i professionalitat.

L’activitat principal és la producció de pinsos compostos per a alimentació animal, que es complementa amb nombroses línies de negoci des de la comercialització de bestiar a la gestió de granges, l’elaboració de vins i la prestació de múltiples serveis.

L’aposta més recent és el projecte “Porc Eco”, basat en la producció de cereal i farratge per a l’elaboració de pinso ecològic.

Altres notícies

Els iogurts líquids 'La Fageda' estrenen gust, imatge i un envàs més sostenible

19/04/2021

Les millores que La Fageda ha aplicat al producte han donat com a resultat uns iogurts líquids que milloren el gust, incorporen sucre de canya,...

Empordàlia col·labora amb la Fundació Arrels per Sant Jordi

15/04/2021

El passat Nadal, la Fundació Arrels es va posar en contacte amb el celler Empordàlia per sol·licitar la col·laboració amb l'aportació d'algun...

Muria BIO llança els primers caramels de mel ecològica d’Europa amb envàs 100% compostable

12/04/2021

Muria BIO, la marca de mels ecològiques de l’empresa tarragonina Mel Muria que pertany al Canal Horeca, llança la primera línia de caramels de...

El 'Cossetània' Cava Brut Reserva, medalla d’or al Concurs MUNDUS VINI

18/03/2021

El Cava 'Cossetània' Brut Reserva s’ha endut una medalla d’or al Concurs Internacional Mundus Vini que té lloc a Alemània dues vegades a...

Els premis BIOLMIEL 2020 consoliden el lideratge de les mels ecològiques de Muria Bio a nivell internacional

15/03/2021

Muria BIO, la marca de mels ecològiques de l’empresa perellonenca Mel Muria, ha estat una de les grans triomfadores en el premi italià BIOLMIEL...

Castell d’Or destaca amb tres medalles al Concurs SAKURA Japan Women’s Wine Awards

08/03/2021

El grup Castell d’Or ha estat reconegut amb tres medalles al Concurs Internacional SAKURA Japan Women’s Wine Award, el certamen internacional de...

Nou Room Escape virtual 'Reconnecta' amb Celler Masroig

02/03/2021

El celler fa dies que està molt tranquil. Aquest virus estrany que ens ha fet quedar a casa impedeix que pugueu arribar al Masroig, quan abans, els...

Nou licor de crema d'avellanes de l'Avellanera

22/02/2021

La cooperativa L’Avellanera, de la Selva del Camp (Tarragona), complementa la seva gamma de productes amb el llançament d’un licor de crema...

Som socis de:
Amb el suport de