Carregant web FCAC

Cooperativa d’Artesa, 60è aniversari

16/01/2018

Al maig de 1958, una vuitantena d’agricultors de la zona d’Artesa van fundar la cooperativa amb l’objectiu d’agrupar serveis i produccions per potenciar el desenvolupament de la comarca. Actualment, la Cooperativa d’Artesa de Segre dóna servei a 1.137 socis de la Noguera, Pallars Jussà, Segarra, Urgell i Alt Urgell.

Aquest creixement s’ha fet sempre mantenint els principis que han marcat la trajectòria de la cooperativa: capacitat de treball, ètica i professionalitat.

L’activitat principal és la producció de pinsos compostos per a alimentació animal, que es complementa amb nombroses línies de negoci des de la comercialització de bestiar a la gestió de granges, l’elaboració de vins i la prestació de múltiples serveis.

L’aposta més recent és el projecte “Porc Eco”, basat en la producció de cereal i farratge per a l’elaboració de pinso ecològic.

Altres notícies

Mel Muria se suma al Projecte Emma amb el llançament d'una línia de caramels solidaris

20/01/2021

L’empresa de producció artesanal de mel del Perelló Mel Muria llança una línia de caramels solidaris per sumar-se al Projecte Emma. Des de...

L’Avellanera actualitza la seva pàgina web i el seu servei de venda on-line

14/01/2021

La cooperativa L’Avellanera ha actualitzat la seva pàgina web amb un renovat disseny i una fàcil navegabilitat. Amb aquest canvi l’empresa...

El restaurant Quatre Molins, liderat pel 'xef de la mel' Rafel Muria, rep una estrella Michelin

17/12/2020

El restaurant Quatre Molins, de Cornudella de Montsant (Priorat) i liderat pel ‘xef de la mel’ Rafel Muria, aconsegueix una estrella...

Quatre vins i dos caves Domenio Wines de Cellers Domenys reconeguts als premis IWC de Londres

15/12/2020

Cellers Domenys segueix sumant reconeixements al seu historial. L’entitat ha assolit 6 guardons en total en la 38a edició dels premis...

ICNOS, un vi amb petjada

15/12/2020

El celler Empordàlia treu el seu nou vi, ICNOS, que defineix com el seu millor treball. Una edició numerada de només 2600 ampolles. És un vi que...

L’avellana, l’ingredient que no pot faltar en els teus menús nadalencs

02/12/2020

Les avellanes són un dels fruits secs més recomenables per a qualsevol dieta pel seu alt contingut en proteïnes, antioxidants i minerals. Van...

El Cava Marquès de la Sardana Brut Rosé guanya la medalla d'Or al International Wine Challenge

01/12/2020

Castell d’Or aconsegueix la medalla d’Or amb el Cava Marquès de la Sardana Brut Rosat al concurs Internacional Wine Challenge, un certamen amb...

Ja està disponible el nou Oli de Pau

27/11/2020

L’Oli de Pau d’oliva extra verge s’obté d’oliveres centenàries de l’Empordà Empordàlia ja ha tret la nova collita d’aquest any del...

Som socis de:
Amb el suport de