Carregant web FCAC

Cellers Domenys celebra la Festa del Vi jove i l’Oli novell amb la participació de més d’un miler de persones

Èxit de participació en la Festa del Vi jove i l’Oli novell de Cellers Domenys en la qual més d’un miler de persones van poder degustar la collita d’enguany amb un esmorzar-degustació

03/03/2020

Entre les novetats d’aquesta edició, Cellers Domenys va presentar tota la gamma de vins i caves Domenio Wines

Més d’un miler de persones van participar en la Festa del Vi jove i l’Oli novell organitzada per Cellers Domenys. L’esdeveniment va tenir lloc aquest diumenge, 1 de març, als voltants del Celler de Sant Jaume dels Domenys. L’acte es va desenvolupar en una jornada que va comptar amb el tradicional esmorzar de forquilla on es van presentar les varietats de vi jove i oli novell de Cellers Domenys. Aquest va donar pas als breus parlaments de les autoritats i tot seguit, es va procedir a la presentació i tast dels vins i caves Domenio Wines de Cellers Domenys.

La diada, que va iniciar-se a les 9.30 h del matí, va comptar amb la presència de diferents personalitats destacades. En aquest sentit, hi va assistir el Sr. Salvador Puig, Director de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI); el Sr. Joaquim Nin, Vicepresident de la Diputació de Tarragona; el Sr. Joan Ignasi López Vila, Alcalde de Sant Jaume dels Domenys; el Sr. Àngel Xifré, Director dels Serveis Territorials d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a Tarragona; el Sr. Ramón Sarroca, President de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya; i el Sr. Magí Baltà, President de Cellers Domenys. Entre d’altres autoritats i representants d’entitats, també hi va participar l’Alcaldessa de La Bisbal del Penedès, Agnès Ferré i l’Alcalde de Rodonyà, Enric Ferré.

L'esmorzar-degustació va ser molt complet i típicament català i va anar acompanyat de l'oli novell de la cooperativa i els nous vins Capvespre Origen negre, rosat o blanc de Domenio Wines. Enguany, es va habilitar l’Espai Domenio Wines on els assistents van poder tastar les novetats de la gamma de vins i caves Domenio Wines de Cellers Domenys: Nat 1917, Capvespre Sunset i el cava brut Rosat pàl·lid Tres Naus. Aquests van tenir una molt bona acollida per part dels assistents.

El President de Cellers Domenys, Magí Baltà, va fer una crida als assistents a creure en l’excel·lent qualitat i projecció de tots els productes i els va encoratjar a fer una apologia comercial d’aquests. Baltà va destacar que “aquest esdeveniment és un punt de trobada de tots els socis i sòcies que donen sentit a aquesta cooperativa i, alhora, esdevé una oportunitat per presentar al nostre públic les últimes novetats de vins i caves, unes creacions que avui són una realitat gràcies a l’esforç i curosa dedicació de tots els pagesos i tot l’equip humà de Cellers Domenys”. En acabar el parlament, el President va proclamar “Cellers Domenys, sempre endavant”, un crit que va fer repetir tres cops i va finalitzar amb un “Visca Cellers Domenys”, que va ser aclamat per tots els assistents.

Durant tota la jornada i fins que la festa va acabar cap a la una del migdia, els assistents van poder passejar, visitar i comprar al mercadet que es va instal·lar als voltants del celler amb diferents paradetes de productes de la millor artesania catalana: menjar, exposició i venda de vins, caves i olis, entre d’altres.

 

Altres notícies

L’Avellanera actualitza la seva pàgina web i el seu servei de venda on-line

14/01/2021

La cooperativa L’Avellanera ha actualitzat la seva pàgina web amb un renovat disseny i una fàcil navegabilitat. Amb aquest canvi l’empresa...

El restaurant Quatre Molins, liderat pel 'xef de la mel' Rafel Muria, rep una estrella Michelin

17/12/2020

El restaurant Quatre Molins, de Cornudella de Montsant (Priorat) i liderat pel ‘xef de la mel’ Rafel Muria, aconsegueix una estrella...

Quatre vins i dos caves Domenio Wines de Cellers Domenys reconeguts als premis IWC de Londres

15/12/2020

Cellers Domenys segueix sumant reconeixements al seu historial. L’entitat ha assolit 6 guardons en total en la 38a edició dels premis...

ICNOS, un vi amb petjada

15/12/2020

El celler Empordàlia treu el seu nou vi, ICNOS, que defineix com el seu millor treball. Una edició numerada de només 2600 ampolles. És un vi que...

L’avellana, l’ingredient que no pot faltar en els teus menús nadalencs

02/12/2020

Les avellanes són un dels fruits secs més recomenables per a qualsevol dieta pel seu alt contingut en proteïnes, antioxidants i minerals. Van...

El Cava Marquès de la Sardana Brut Rosé guanya la medalla d'Or al International Wine Challenge

01/12/2020

Castell d’Or aconsegueix la medalla d’Or amb el Cava Marquès de la Sardana Brut Rosat al concurs Internacional Wine Challenge, un certamen amb...

Ja està disponible el nou Oli de Pau

27/11/2020

L’Oli de Pau d’oliva extra verge s’obté d’oliveres centenàries de l’Empordà Empordàlia ja ha tret la nova collita d’aquest any del...

Flama d’Or renova la seva imatge amb una aposta elegant i simbòlica

26/11/2020

Castell d'Or ha renovat les etiquetes d'una de les seves línies més emblemàtiques i conegudes, Flama d'Or. Les noves etiquetes estan inspirades en...

Som socis de:
Amb el suport de