Carregant web FCAC

Tornen les “experiències” a Empordàlia

El celler Empordàlia recupera les seves activitats d'enoturisme amb les quals gaudir de les visites al celler, d'esmorzars, de rutes en bicicleta pels aiguamolls, tallers, maridatges, tasts d'oli i vins...

21/07/2021
Maridatge de vins i formatges
Maridatge de vins i formatges © Empordàlia

Tot i amb el fantasma de la covid-19 encara marcant el nostre dia a dia, el celler cooperatiu Empordàlia ha reobert aquest juliol l’hostaleria a la seva agrobotiga de Vilajuïga, que durant tot el darrer any havia estat tancada a causa de la pandèmia. La gent pot tornar a gaudir d’un esmorzar de pagès, de forquilla o un aperitiu a les instal·lacions de l’agrobotiga, que compta amb una terrassa exterior. Tot el que serveixen està fet amb productes de l’Empordà, que també es poden trobar a les seves agrobotigues, i ho mariden amb els seus vins i olis.

El celler Empordàlia ha recuperat també la seva oferta d’activitats d’enoturisme, que permeten visitar el celler, fer visita i una ruta en bicicleta pels aiguamolls, fer visita i esmorzar a la seva agrobotiga, o d’altres experiències com tallers i maridatges: maridatges de vi amb xocolata, maridatge de vi amb formatge, curs de tast d’oli d’oliva extra verge, curs d’iniciació al tast de vi...

Els maridatges amb vi i formatges, o amb vi i xocolata són les propostes estrella que ofereix el celler cada dissabte a la tarda

Les activitats estrella són els maridatges de vi amb formatge o de vi amb xocolata que tenen lloc cada dissabte a la tarda, i que també es poden gaudir de manera personalitzada per a grups, prèvia reserva al mail comunicacio@empordalia.com.

Les agrobotigues d’Empordàlia estan acreditades amb el distintiu de venda de proximitat. La venda de proximitat és la venda de productes agroalimentaris, procedents de la terra o de la ramaderia o bé com a resultat d’un procés d’elaboració o de transformació que els productors o les agrupacions de productors agraris fan en favor del consumidor o consumidora final, directament o mitjançant la intervenció d’una persona intermediària.

Empordàlia està adherida al programa i compta amb el segell. Tots els productes que es venen a les agrobotigues són elaborats per petits productors i de proximitat.

El celler Empordàlia

Situat a Pau i Vilajuïga, Empordàlia és la unió de petits agricultors de l’Empordà que han estat treballant la terra durant moltes generacions i que han creat un nou concepte per valoritzar els productes de la regió i la seva gastronomia. Els vins que s’elaboren al celler i l’Oli de Pau, elaborats amb varietats autòctones, reflecteixen  el caràcter de l’Empordà. 

El celler disposa de dues agrobotigues, una a Pau (Ctra. de Roses s/n - 17494 Pau) i una altra a Vilajuïga (Ctra. de Roses, 3 - 17493 Vilajuïga), on es poden trobar els seus vins i l’Oli de Pau, a més d’una selecció de productes gastronòmics de proximitat amb segell empordanès. L’horari d’estiu, de l’1 d’abril al 30 de setembre, és, de dilluns a dissabtes, de 9h a 13h i de 15h a 20h a Pau, i de 9.30h a 20h a Vilajuïga, i diumenges i festius de 10h a 14h a totes dues botigues.

Font: Empordàlia
Altres notícies

Es presenta Viniscoop, la primera botiga on-line especialitzada en vins i caves de cooperatives

16/09/2021

Viniscoop neix amb la participació de 12 cellers cooperatius catalans. Ofereix un catàleg seleccionat de més de 100 vins de 10 Denominacions...

Tasta la verema a Celler Masroig, una proposta per descobrir el món del vi

09/09/2021

Durant els mesos de verema Celler Masroig ofereix l’activitat Tasta la Verema; una experiència singular, directa i propera que permetrà als...

Orelletes

24/08/2021

Les orelletes són un dolç molt típic de Les Garrigues i d’altres zones de Catalunya. La seva elaboració és un acte més de la Festa Major...

El Celler Masroig marida les Jornades de l'Horta del Priorat a Taula

11/08/2021

El Priorat acollirà la primera edició de L'Horta del Priorat a Taula, unes jornades que neixen amb l'objectiu d'aportar valor afegit a la Fira de...

Pa amb oli, xocolata i sal

29/07/2021

Ingredients per 4 persones 250 g de nata 250 g de llet 100 g de sucre 100 g de rovells d'ou 225 g de sucre Sal maldon Oli...

L'Agrícola de Llorenç premiada amb dues medalles al Concurs International Wine and Spirits Awards 2021

16/07/2021

Els vins i caves de la cooperativa L'Agrícola de Llorenç del Penedès han obtingut nous reconeixements a nivell internacional. Concretament han...

Muria BIO mostra la seva cara més sostenible a BioCultura BCN 2021

15/07/2021

Muria BIO, la marca de mels ecològiques de l’empresa tarragonina Mel Muria pertanyent al Canal Horeca, ha mostrat la seva cara més sostenible a...

Som socis de:
Amb el suport de