Carregant web FCAC

Dimarts 10 de febrer, a Barcelona

La Cooperativa Falset Marçà presenta a restauradors i botiguers la renovada gamma de vins Castell de Falset

05/02/2015

La Cooperativa Falset Marçà presenta a restauradors i botiguers de Barcelona la renovada gamma de vins Castell de Falset, en un acte que tindrà lloc el proper dimarts 10 de febrer al Restaurant HOriginal (C. Ferlandina, 29), a partir de les 20h.

La sessió de tast, que serà gratuïta, tindrà capacitat per a 40 persones i la dirigirà el gerent de la Cooperativa, Xavi Domènech. Es tastaran totes les referències de la gamma Castell de Falset, una de les marques més emblemàtiques del celler centenari de la DO Montsant. El projecte de renovació de la gamma de vins es va anunciar públicament a la fira Alimentària i ara, un any després, ja estan totes les referències al mercat, amb els cupatges i la criança finalitzades i el canvi d'imatge realitzat a totes les ampolles, amb l'objectiu d'enaltir la singularitat dels vins i donar-los un prestigi diferenciat al de la gamma Ètim. Amb la renovació d'estil, relat i disseny, es busca arribar a nous mercats, amb un paladar més elegant i interessat per la història, ja que el passat medieval de Falset és el denominador comú dels 4 vins i de l'oli de la sèrie. El repertori de tast del proper dimarts és el següent:

  • La Dama de Blanc: Garnatxa blanca
  • Lo Senyor del Castell: Garnatxa, Carinyena i Syrah (60,30,10) 
  • Lo Foc del Castell: Garnatxa, Carinyena i Cabernet Sauvignon (60,30,10)
  • Lo Dolç Joglar: Vi dolç 100% Carinyena

El cinquè producte de la gamma Castell de Falset és L'Or, un oli d'oliva arbequina verge extra DOP Siurana. El relat novel·lesc que uneix vi i oli es pot entendre a través de l'etiquetatge on hi figuren personatges medievals creats per una il·lustradora que ha treballat el disseny amb aquarel·les.

Per reservar plaça, cal enviar un correu electrònic a ivan@etim.cat.

Altres notícies
01.07.2025

La jornada gastronòmica de les cooperatives agràries i Caprabo serveix territori al plat

01/07/2025

Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...

26.06.2025

Manu Chao al Celler Empordàlia

26/06/2025

Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...

25.06.2025

Melodeep Festival torna a la Vinícola de Nulles

25/06/2025

El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...

19.06.2025

Nou motius per brindar amb vins cooperatius

19/06/2025

Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...

18.06.2025

Domenio torna a brillar als Decanter World Wine Awards

18/06/2025

Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...

17.06.2025

La VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona amb gust cooperatiu

17/06/2025

Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...

10.06.2025

Empedrat de mongetes del ganxet ecològiques

06/2025

Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...

10.06.2025

L'Associació Catalana d’Enòlegs reconeix Cevipe amb el premi 'Enòleg de Prestigi' a La Nit de l'Enologia

10/06/2025

El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya