Carregant web FCAC

Dimarts 10 de febrer, a Barcelona

La Cooperativa Falset Marçà presenta a restauradors i botiguers la renovada gamma de vins Castell de Falset

05/02/2015

La Cooperativa Falset Marçà presenta a restauradors i botiguers de Barcelona la renovada gamma de vins Castell de Falset, en un acte que tindrà lloc el proper dimarts 10 de febrer al Restaurant HOriginal (C. Ferlandina, 29), a partir de les 20h.

La sessió de tast, que serà gratuïta, tindrà capacitat per a 40 persones i la dirigirà el gerent de la Cooperativa, Xavi Domènech. Es tastaran totes les referències de la gamma Castell de Falset, una de les marques més emblemàtiques del celler centenari de la DO Montsant. El projecte de renovació de la gamma de vins es va anunciar públicament a la fira Alimentària i ara, un any després, ja estan totes les referències al mercat, amb els cupatges i la criança finalitzades i el canvi d'imatge realitzat a totes les ampolles, amb l'objectiu d'enaltir la singularitat dels vins i donar-los un prestigi diferenciat al de la gamma Ètim. Amb la renovació d'estil, relat i disseny, es busca arribar a nous mercats, amb un paladar més elegant i interessat per la història, ja que el passat medieval de Falset és el denominador comú dels 4 vins i de l'oli de la sèrie. El repertori de tast del proper dimarts és el següent:

  • La Dama de Blanc: Garnatxa blanca
  • Lo Senyor del Castell: Garnatxa, Carinyena i Syrah (60,30,10) 
  • Lo Foc del Castell: Garnatxa, Carinyena i Cabernet Sauvignon (60,30,10)
  • Lo Dolç Joglar: Vi dolç 100% Carinyena

El cinquè producte de la gamma Castell de Falset és L'Or, un oli d'oliva arbequina verge extra DOP Siurana. El relat novel·lesc que uneix vi i oli es pot entendre a través de l'etiquetatge on hi figuren personatges medievals creats per una il·lustradora que ha treballat el disseny amb aquarel·les.

Per reservar plaça, cal enviar un correu electrònic a ivan@etim.cat.

Altres notícies

L’avellana, l’ingredient que no pot faltar en els teus menús nadalencs

02/12/2020

Les avellanes són un dels fruits secs més recomenables per a qualsevol dieta pel seu alt contingut en proteïnes, antioxidants i minerals. Van...

El Cava Marquès de la Sardana Brut Rosé guanya la medalla d'Or al International Wine Challenge

01/12/2020

Castell d’Or aconsegueix la medalla d’Or amb el Cava Marquès de la Sardana Brut Rosat al concurs Internacional Wine Challenge, un certamen amb...

Ja està disponible el nou Oli de Pau

27/11/2020

L’Oli de Pau d’oliva extra verge s’obté d’oliveres centenàries de l’Empordà Empordàlia ja ha tret la nova collita d’aquest any del...

Flama d’Or renova la seva imatge amb una aposta elegant i simbòlica

26/11/2020

Castell d'Or ha renovat les etiquetes d'una de les seves línies més emblemàtiques i conegudes, Flama d'Or. Les noves etiquetes estan inspirades en...

El vi ecològic Ànima Nua Cor Viu Negre de Domenio Wines, guardonat als premis internacionals Bioweinpreis

25/11/2020

L'Ànima Nua Cor Viu Negre és el primer vi ecològic de Domenio Wines, elaborat amb la varietat Ull de Llebre, que assoleix el guardó Cellers...

La FCAC presenta el nou espai web de productes cooperatius Agrobotigues.cat

25/11/2020

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) presenta el nou espai web de comercialització de productes cooperatius Agrobotigues.cat....

Cellers Domenys dinamitza els vins, caves i olis Domenio Wines amb un nou web i botiga on-line

18/11/2020

Cellers Domenys reforça la digitalització de l’organització amb l’activació de www.domeniowines.com, una nova pàgina web totalment enfocada...

L’artista Lily Brik pinta el Wine Bar de Castell d’Or

18/11/2020

Lily Brik ha sigut l’artista triada per omplir d’art la paret principal del Wine Bar de Castell d’Or que aviat obrirà les seves portes, un...

Som socis de: