El Xef Nacho Arregui, assessor gastronòmic i xef executiu de Grupo Bassko, serà l’encarregat d’oferir un taller d’alta gastronomia amb receptes elaborades a partir de productes de cooperatives agràries.
L’acte comptarà amb la presència del Responsable de Productes de Proximitat de Caprabo, Fernando Tercero, i del President de la FCAC, Ramon Sarroca, que explicaran els objectius de la col·laboració entre les dues entitats per potenciar i posar en valor la producció de proximitat.
L’acció s’emmarca en el projecte Singulars de la FCAC, que està promogut per Economia Social i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i compta amb el finançament del Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social.
CONVOCATÒRIA DE PREMSA
Dia: Dilluns, 17 de juny
Hora: 12:15 h.
Lloc: Supermercat CAPRABO
Centre Comercial L’Illa Diagonal.
Av. Diagonal 557, 08029 Barcelona
La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...
Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...
Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...
La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...
La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h