El Xef Nacho Arregui, assessor gastronòmic i xef executiu de Grupo Bassko, serà l’encarregat d’oferir un taller d’alta gastronomia amb receptes elaborades a partir de productes de cooperatives agràries.
L’acte comptarà amb la presència del Responsable de Productes de Proximitat de Caprabo, Fernando Tercero, i del President de la FCAC, Ramon Sarroca, que explicaran els objectius de la col·laboració entre les dues entitats per potenciar i posar en valor la producció de proximitat.
L’acció s’emmarca en el projecte Singulars de la FCAC, que està promogut per Economia Social i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i compta amb el finançament del Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social.
CONVOCATÒRIA DE PREMSA
Dia: Dilluns, 17 de juny
Hora: 12:15 h.
Lloc: Supermercat CAPRABO
Centre Comercial L’Illa Diagonal.
Av. Diagonal 557, 08029 Barcelona
Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...
Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...
El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...
El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h