Carregant web FCAC

El xef que l’impartirà és Nacho Arregui, assessor gastronòmic i xef executiu de Grupo Bassko

II Jornada de Cuina de Proximitat amb Productes de Cooperatives Agràries de Catalunya

Caprabo i la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) us conviden el proper dilluns, 17 de juny, a les 12.15 h, a la II Jornada de Cuina de Proximitat amb productes de cooperatives agràries catalanes que se celebrarà a l’espai Chef Caprabo

12/06/2019

El Xef Nacho Arregui, assessor gastronòmic i xef executiu de Grupo Bassko, serà l’encarregat d’oferir un taller d’alta gastronomia amb receptes elaborades a partir de productes de cooperatives agràries.

L’acte comptarà amb la presència del Responsable de Productes de Proximitat de Caprabo, Fernando Tercero, i del President de la FCAC, Ramon Sarroca, que explicaran els objectius de la  col·laboració entre les dues entitats per potenciar i posar en valor la producció de proximitat.

L’acció s’emmarca en el projecte Singulars de la FCAC, que està promogut per Economia Social i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i compta amb el finançament del Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social.

 

CONVOCATÒRIA DE PREMSA

Dia:            Dilluns, 17 de juny
Hora:          12:15 h.
Lloc:           Supermercat CAPRABO
                   Centre Comercial L’Illa Diagonal.
                   Av. Diagonal 557, 08029 Barcelona

 

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya